13.5.2019. Seminar: Search Engine Optimization: SEO, TPV, Zagrebačka 89a, Varaždin, 10:00

13.05.2019.

HUP Regionalni ured Varaždin u partnerstvu s Googleom i Algebrom organizira zanimljiv interaktivan seminar na temu:

Search Engine Optimization: SEO

U ponedjeljak, 13.5.2019. od 10.00-11.30 sati

u multimedijskoj dvorani Tehnološkog parka Varaždin (razizemlje)

Zagrebačka 89, 42000 Varaždin

Od prošle jeseni, Hrvatska udruga poslodavaca u partnerstvu sa Googleom provodi program Digitalne garaže, koji uključuje niz besplatnih edukacija za poslodavce o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja. Radionicama želimo osnažiti prenijeti digitalne vještine, te pomoći pri ubrzanju rasta i pristupu globalnim tržištima.

O temi:

Neka pretraživanje obavi posao za vas. Pravilna optimizacija web-stranica znači da više korisnika može brže pronaći vaš sadržaj. To se može postići na mnoge načine, stoga će vam odabir učinkovitih metoda uštedjeti vrijeme i resurse. U ovoj temi saznat ćete kako ovladati metaoznakama, povratnim vezama, međunarodnim SEO-om i još mnogo toga.

 

Pravilna optimizacija web-stranica znači da više korisnika može brže pronaći vaš sadržaj. To se može postići na mnoge načine, stoga će vam odabir učinkovitih metoda uštedjeti vrijeme i resurse. U ovoj temi saznat ćete kako ovladati metaoznakama, povratnim vezama, međunarodnim SEO-om i još mnogo toga. 

 

Seminar je zamišljen kao interaktivna radionica, a seminar će održati Darko Perković, specijalist internetskog marketinga koji zadnje dvije godine predaje Google Ads, Google Analytics te SEO optimizaciju na Otvorenom učilištu Algebra. Iskustvo rada u marketingu stjecao je kao marketing manager u marketinškoj agenciji te u nekoliko tvrtki. Nedavno je pokrenuo vlastitu digitalnu agenciju koja klijentima pruža usluge oglašavanja preko Google Adsa i društvenih mreža, lokalne, sadržajne i tehničke SEO optimizacije te konzaltinga vezano uz internetski marketing.

 

Prijave su otvorene do popunjenja kapaciteta dvorane, a najkasnije do petka 10. svibnja 2019. godine na e-mail: hup-varazdin@hup.hr

 

Sudjelovanje na radionici je besplatno. Za dodatne infomracije se obratite na tel: 042/325-034. 

Radujemo se Vašem dolasku!

vrh stranice