13.4.2017. Radionica Rezultati europskog istraživanja ESENER-2 o novim rizicima i rizicima u nastajanju i prijedlozi za bolje i učinkovitije upravljanje zaštitom na radu i zaštitom zdravlja radnika, Park Boutique Hotel, Varaždin, 10:00

13.04.2017.

Pozivamo na poludnevnu seminar-radionicu koja će se održat 13. travnja 2017. u Park Boutique Hotelu, u Varaždinu, Ulica Jurja Habdelića 6, s početkom u 10.00 sati, a na kojoj će se predstaviti rezultati europskog istraživanja o modelima i primjerima učinkovitijeg upravljanja zaštitom na radu (ZNR) i zaštitom zdravlja radnika, te će se rezultati moći usporediti s vlastitom praksom i iskustvom.
Kako poremećaji mišićno-koštanog sustava spadaju u učestale razloge bolovanje s dugim trajanjem će ta tema biti u fokusu, ne samo teoretski, već će se predstaviti primjeri dobre prakse kako smanjiti ili izbjeći poremećaje mišićno-koštanog sustava, te pokazati korisne vježbe kako ih izbjeći.
Sudionici će nadalje sami izabrati četiri aktualne teme vezane uz ZNR teme koje žele da budu prezentirane. O odabranim će se zajedno raspraviti, te će seminar-radionicu zaključiti druženjem uz zalogajčiće.
Dobro su došli svi poslodavci, rukovoditelji organizacijskih jedinica za upravljanje ljudskim resursima, stručnjaci zaštite na radu i drugi zainteresiranim predstavnicima tvrtki. Radujemo se Vašem dolasku, te molim potvrdu Vašeg dolaska do 12.4.2017. na hup-varazdin@hup.hr

POZIV

PROGRAM

vrh stranice