13.12.2018., Okrugli stol, Pogled na tržište rada - strana poslodavaca, HUP Regionalni ured Split, Bernardinova 1, 12:00

13.12.2018.

Okrugli stol "Pogled na tržište rada - strana poslodavca" održat će se u četvrtak, 13. prosinca 2018. u prostorijama Hrvatske udruge poslodavaca Regionali ured u Splitu, Bernardinova 1, s početkom u 12,00 sati.

Program

  • Pozdravna riječ voditeljice projekta
  • Uvodna prezentacija "Nezaposlenost i stanje na tržištu rada u Splitsko-dalmatinskoj županiji s perspektive posloprimca i tržišta rada"
  • Diskusija na temu "Pogled na tržište rada u Splitsko-dalmatinskoj županiji
  • Rasprava i zaključci

Moderator: Vesna Ivić Šimetin, direktorica Regionalnog ureda Hrvatske udruge poslodavaca

Okrugli stol se održava u sklopu provođenja projekta "Lokalnim partnerstvom do svijeta rada (broj ugovora: UP.01.3.01.0090) koji se bavi problemom nezaposlenosti, socijalne isključenosti i negativnih demografskih kretanja u SDŽ te je financiran iz Europskog socijalnog fonda. Cilj projekta je unaprijediti održivost, utjecaj i učinkovitost lokalnog partnerstva za zapošljavanje Splitsko-dalmatinske županije i unapređenje zapošljavanja i samozapošljavanja svih građana, a posebice ranjivih skupina. Nositelj projekta je Cluster za eko-društvene inovacije i ravoj CEDRA Split, a partneri u projektu su JU RERA, Centar za održivi razvoj, HUP, Grad Split, TOMS, Zdravi grad, SDŽ, Domine, Učilište Virtus, Udruga nezaposlenih SDŽ i Zadruga za etično financiranje ZEF.

vrh stranice