13.04.2022. PUMA seminar: Kako kreirati Dashboarde za menadžment koji u kratkom roku žele imati uvid u svoje poslovanje?; Velika vijećnica Brodsko-posavske županije, Petra Krešimira IV 1, Slavonski Brod; 11:00

13.04.2022.

Na traženje članova HUP-a, HUP Regionalni ured Osijek u okviru svojeg PUMA programa u suradnji s članom Altius savjetovanje d.o.o. organizira seminar „Kako kreirati Dashboarde za menadžment koji u kratkom roku žele imati uvid u svoje poslovanje?“ koji će se održati u srijedu 13. travnja 2022. godine u Velikoj vijećnici Brodsko-posavske županije, Petra Krešimira IV 1, Slavonski Brod, početkom u 11 sati.

Količina informacija koje su nam na raspolaganju zbunjuju nas i usprkos mnoštvu dostupnih, teško je upravo zbog njihove količine donijeti kvalitetnu odluku - jer prikupiti i doći do podataka i informacija nije isto što i razumjeti ih. Možda ste se i sami našli u situaciji da od mnoštva excel-ica i njihovih zadnjih verzija više ne vidite ono bitno, a kamoli da možete brzo reagirati i prilagoditi se promjenama koje nameće tržište. Ako se nalazite u takvim i sličnim situacijama, ova je radionica baš za vas, stoga nam se pridružite na radionici u HUP-u.

Teme radionice:

          kako kreirati izvještaje na temelju kojih ćete moći odlučivati?

           alati za poslovnu analitiku (BI alati) – najčešće greške kod izbora BI alata

           zbog čega raditi u Qlik Sens BI alatu – najinovativniji, vizualno atraktivan, interaktivan alat?

           glavne značajke Qlik Sense BI alata?

           kako strukturirati excel tablice za Qlik Sense?

           kako povlačiti podatake iz više izvora?

           kako pripremiti podatke za import u Qlik Sense?

           kako importirati demo tablice u Qlik Sense?

           kako dizajnirati i izraditi vizualno atraktivan Dashboard?

Radionica je namijenjena direktorima kontrolinga i kontrolerima, poslovnim analitičarima, korisnicima koji rade na prikupljanju i obradi podataka u Excelu, korisnicima koji rade analize i izvještaje za menadžment, menadžerima i voditeljima koji traže nove uvide u svoje poslovanje u vrlo kratkom vremenskom roku, vlasnicima poduzeća i upravama, voditeljima računovodstva i financija, te  IT korisnicima s fokusom na analizu i BI sustave.

Predavanje će održati Nenad Prah. Na Sveučilištu u Splitu 2005. godine završava Ekonomski fakultet nakon čega svoju profesionalnu karijeru usmjerava prema području Business Intelligenca te izgradnji sustava izvještavanja, kao i poslovnoj analitici. 2012. godine završava edukaciju za ovlaštenog računovođu. Kroz svoje 19 godišnje radno iskustvo stjecao je praktična i znanstvena znanja iz područja poslovne analitike i Business Intelligenca. Od 2016. godine je zaposlen u poduzeću  Inter Cars, jednom od najvećih europskih distributera u automobilskoj industriji, koji posluje u 18 europskih država na radnom mjestu ERP konzultanta u IT odjelu. Radio je na brojnim projektima uvođenja poslovno informacijskih sustava, a zadužen je i za implementacije te edukacije Gath ERP programskog rješenja. U Poslovnom učilištu Altius predaje module: Vođenje projekata i implementacija BI rješenja QLIK SENSE te je Altiusov partner na projektima uvođenja kontrolinga, kao BI konzultant. Član je Mense.

Sudjelovanje na seminaru je besplatno za članove HUP-a.

Zbog ograničenog broja mjesta, molimo da svoje sudjelovanje prijavite do utorka 12. travnja 2022. godine do 12 sati elektronskim putem na: hup-osijek@hup.hr

vrh stranice