13.02.2015. Poslovni uzlet grada Zadra, Arsenal, Trg tri bunara 1, Zadar , 8:30

13.02.2015.

Ove godine nastavlja projekt Poslovnog dnevnika - Poslovni uzlet.

Hrvatska udruga poslodavaca i ove je godine partner u projektu, kao i tijekom 2014. godine.

Cilj projekta „Poslovni uzlet“ je promocija malog i srednjeg poduzetništva. U okviru projekta održati će se manifestacije, pod istim nazivom, u 22 grada, a na kojima će biti osigurana besplatna edukacija svim poduzetnicima i obrtnicima kako bi unaprijedili svoje poslovanje. Na konferencijama i okruglim stolovima poduzetnici, osim toga, imaju i priliku za umrežavanje, izmjenu iskustava, ostvarivanje međusobnih kontakata pa i realizaciju međusobnih poslova.
Kako je već duži niz godina percepcija poduzetnika i općenito poduzetništva vrlo slaba, smatramo da se ovakvim aktivnostima dugoročno može znatno utjecati na promjenu ove percepcije stvaranjem slike o hrabrim i poduzetnim osobama, koje preuzimaju rizik, stvaraju novu vrijednost i otvaraju nova radna mjesta.

U projektu Poslovni uzlet i poduzetnici iz Hrvatske udruge poslodavaca educiraju druge poduzetnike pa će tako poduzetnici Krešimir Dvorski i Ante Gustin na Poslovnom uzletu koji se održava u Zadru 13. veljače 2015. u IMPACT centra, Put Stanova bb, Zadar.  održati vrlo inspirativno predavanje o vlastitom iskustvu pokretanja biznisa bez kune u džepu. Sada su suvlasnici tvrtke s prvim i najvećim sustavom javnih bicikala u Hrvatskoj.

Osim toga poduzetnici će se educirati doći do financiranja preko HBOR-a, kako izbjeći greške u pripremi kreditnog zahtjeva, potencijalima zdravstvenog turizma, kako doći do EU sredstava za ruralni razvoj, Cloud uslugama koje olakšavaju poslovanje, osvajanju tržišta putem oglašavanja na Google-u i Facebook-u itd.

Pozivamo vas da sudjelujete na događanju i iskoristite sve mogućnosti koje ono pruža.

Više informacija, program i predavači dostupni su na linku u nastavku:
http://www.poslovni.hr/events/grad-zadar.
vrh stranice
vrh stranice