12.12.2012. 9:30, Zagreb, Hotel Antunović, Konferencija o radnim odnosima u RH: Fleksibilnost i fleksigurnost – postojeća rješenja i promišljanja

12.12.2012.

Na konferenciji o radnim odnosima u RH u organizaciji stručnog časopisa „Radno pravo“ i pod pokroviteljstvom Ministarstva rada i mirovinskoga sustava, Hrvatske udruge poslodavaca, Matice hrvatskih sindikata i Nezavisnih hrvatskih sindikata okupit će se vodeći stručnjaci s područja radnog prava i dr.sc.Mirando Mrsić, ministar rada i mirovinskog sustava kako bi razgovarali o dilemama koje postoje u postojećim zakonskim rješenjima.
Na konferenciji o radnim odnosima u RH u organizaciji stručnog časopisa „Radno pravo“ i pod pokroviteljstvom Ministarstva rada i mirovinskoga sustava, Hrvatske udruge poslodavaca, Matice hrvatskih sindikata i Nezavisnih hrvatskih sindikata okupit će se vodeći stručnjaci s područja radnog prava i dr.sc.Mirando Mrsić, ministar rada i mirovinskog sustava kako bi razgovarali o dilemama koje postoje u postojećim zakonskim rješenjima. U dijelu u kojem će se govoriti o novim zakonskim rješenjima za ugovore o radu sudjeluje Nataša Novaković, pravna savjetnica glavnog direktora HUP-a.

Kotizacija za konferenciju iznosi 790 kuna (690 za pretplatnike “Radnog prava”), a svaki sudionik dobiva knjigu i CD s radovima izlagača. Ručak je uračunat u cijenu kotizacije.
vrh stranice