12.10.2022. Okrugli stol: Iskusni poduzetnici (seniori & mentori) za poduzetnike koji traže pomoć, Radmile Matejčić 10, Rijeka, 11:00

12.10.2022.

Hrvatska udruga poslodavaca u partnerstvu s Klubom poduzetnika seniora SENTOR i CEPOR-om i uz pokroviteljstvo Veleposlanstva Nizozemske u Zagrebu, organizira i poziva Vas na OKRUGLI STOLna temu:

ISKUSNI PODUZETNICI (seniori & mentori) za poduzetnike koji traže pomoć

koji će se održati u srijedu  12. listopada 2022. godine, od 11 do 13:30  sati u prostorijama Step Ri znanstveno-tehnologijskog parka Sveučiišta u Rijeci, Radmile Matejčić 10, Rijeka.

Najavljujemo dolazak Franka van Santen-a i Florisa Oskama iz nizozemskog udruženja Soundboard koje u Nizozemskoj već 40 godina okuplja 300 umirovljenih poduzetnika – mentora – volontera i godišnje pruža podršku za više od 2.000 nizozemskih poduzetnika suočenih s izazovima u poslovanju.

Tijekom okruglog stola svoja iskustva podijelit će dosadašnji sudionici mentorskog programa, te će biti podijeljene informacije o mogućnostima uključivanja u mentorski program SENTOR-a – i za mentore i za one koji trebaju mentorstvo.

PROGRAM 

Prijavu možete poslati do petka 7. listopada 2022. putem prijavnog obrasca na sljedećem linku:  OVDJE .

 

Veselimo se Vašem sudjelovanju.

vrh stranice