12.06.2019. Okrugli stol, Kontroling & Planiranje, Split, Sveučilišni odjel za stručne studije Sveučilišta u Splitu, 14:00 sati

12.06.2019.

Na zadnjem Okruglom stolu Kluba kontrolera koji djeluje pri Hrvatskoj udruzi poslodavaca prisutni su imali prilike čuti  nadahnuto predavanje profesora Lukovića koje je izazvalo vrlo zanimljiva pitanja, ali i provociralo promišljanja o suštinskim momentima filozofije i prakse controllinga, kompetencija kontrolera i menadžera te menadžmenta u cjelini.

U uvodnom dijelu sudionici su upoznati i sa aktivnostima Kluba između dva Okrugla stola u svibnju: o  temama razgovora Davora Majetića, glavnog direktora HUP-a i Frane Galzine, voditelja Kluba kontrolera HUP-a, o odluci vodstva Kluba kontrolera vezano za kvalitetu predavanja i okruglih stolova. Uskoro započinje sa radom  Klub kontrolera u Šibeniku pod vodstvom Anite Grubišić.  

Okrugli stol  na kojem će se zaokružiti cjelina Controlling & Planiranje (3.dio), a voditi će ga naš cijenjeni prof.dr.sc. Tihomir Luković održat će se  12. lipnja 2019.g. od 14:00 do 16:00, u prostoru Sveučilišnog odjela za stručne studije Sveučilišta u Splitu, Kopilica 21.

 

vrh stranice