11.11.2015. EU Projekt malom kavom do velikog posla, Hotel Park, Hatzeov perivoj 3, Split, 17:00

11.11.2015.

Iznimno nam je zadovoljstvo obavijestiti Vas da je 30. srpnja 2015. službeno započela provedba projekata Malom kavom do velikog posla (Poduzetnički kafić Split) kojeg je pripremilo UHY Savjetovanje u suradnji s Gradom Splitom i Hrvatskom udrugom poslodavaca.
S obzirom da projekt ima izniman značaj za poduzetnike na području Splita i okolice u smislu promocije poduzetništva kao najznačajnijeg doprinosa društvu, ovom prilikom pozivamo Vas na sudjelovanje u prvoj kampanji projekta pod nazivom „Inicijativa – ime joj je žena!“ koja će se održati 11. studenog 2015. godine, u Hotelu Park, Hatzeov perivoj 3, u Splitu s početkom u 17 sati.

Rezervirajte poslijepodne za opušteno, pozitivno i nadasve inspirativno druženje s kolegama poduzetnicima kada ćete imati priliku poslušati savjete ali i iznijeti svoje mišljenje.

Svoj dolazak možete potvrditi na mail: info@poduzetnickikafic.hr, do 10. studenog 2015., broj mjesta je ograničen te vas pozivamo da se prijavite čim prije te si osigurate mjesto na vrijeme.

Za sve dodatne informacije nazovite na 021/ 612 – 673 ili posjetite službenu stranicu projekta Poduzetnički kafić Split – Malom kavom do velikog posla!

Svi detalji nalaze se u pozivnici u prilogu maila.

POZVINICA 

Kava i kolač su na naš račun!
vrh stranice