11.10.2019. PUMA seminar: Podrobno proučite društvene medije, Velika vijećnica Brodsko-posavske županije, Petra Krešimira IV 1, Slavonski Brod, 10:00

11.10.2019.

Na traženje članova HUP-a, HUP Reg. ured Osijek u okviru svojeg PUMA programa u partnerstvu s Googleom i Algebrom organizira treći zanimljiv interaktivan seminar na temu: Podrobno proučite društvene medije koji će se održati u petak, 11. listopada 2019. godine u vremenu od 10 do 13 sati u Velikoj vijećnici Brodsko-posavske županije, Petra Krešimira IV 1, Slavonski Brod.

Od prošle jeseni, Hrvatska udruga poslodavaca u partnerstvu sa Googleom provodi program Digitalne garaže, koji uključuje niz besplatnih edukacija za poslodavce o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja. Radionicama želimo digitalnim vještinama osnažiti trenutnu i buduću radnu snagu zemlje, te pomoći malim i srednjim tvrtkama ubrzati svoj rast i omogućiti im pristup globalnim tržištima.

O temi Podrobno proučite društvene medije:

Organizirani plan i strategija za društvene medije imat će velik utjecaj na uštedu vašeg vremena i energije. Saznajte koji društveni sadržaj najbolje funkcionira, zašto oglašavanje na društvenim mrežama može biti moćan dodatak vašoj strategiji i kako mjeriti uspjeh da biste mogli optimizirati budući društveni sadržaj.

Seminar je zamišljen kao interaktivna radionica, a seminar će održati Marko Hrnjak, certificirani Google Trainer i specijalist digitalnog oglašavanja portala MojPosao. Ujedno je i voditelj kompletnih projekata internetske marketinške komunikacije - od online oglašavanja, produkcije internetskih stranica, analize uspješnosti komunikacijskih kanala pa do aplikacija za društvene mreže. U dosadašnjoj karijeri odgovorno stoji iza brojnih uspješnih nastupa na društvenim mrežama, internetskom oglašavanju te vođenju web projekata tvrtki poput Algebre, portala MojPosao, Spana i mnogih drugih.

Prijave su otvorene do popunjenja kapaciteta dvorane, a najkasnije do četvrtka 10. listopada 2019. godine do 12 sati.

vrh stranice
vrh stranice