11.06.2015. RADNI RUČAK s predsjednicom Uprave Sberbank d.d. gđa. Andrea Kovacs - Woehry, Hotel Antunović,13:00

11.06.2015.

Pozivamo Vas na 50. Radni ručak s poduzetnicima.

Ekonomska situacija u Hrvatskoj većini je dobro poznata, a makroekonomske prognoze ne ulijevaju veliku nadu u brzi oporavak.Istovremeno, poduzetnici bez novih investicija i novih pristupa financiranju ne mogu računati na opstanak na domaćem ili konkurentnost na potencijalnim novim tržištima.
Kakvo je stanje u bankarskom sektoru, što se promijenilo u kreditiranju posljednjih nekoliko godina, te kakvi su trendovi u usporedbi sa drugim zemljama, posebice u sektoru kreditiranja malih i srednjih poduzetnika, te kako i koliko banke zaista mogu pomoći poduzetnicima predstavljamo na Radnom ručku:

Poduzetnici i banke – izazovi i zajednička suradnja u gospodarskom oporavku Andrea Kovacs - Woehry, predsjednica Uprave Sberbank d.d. Mogu li banke u poslovanju poduzetnika prepoznati prilike i partnerski ih promatrati? Kako banka može pomoći poduzetnicima?

Koji su novi proizvodi i načini financiranja, te kako i kada ih koristiti? To su neka od pitanja o kojima ćemo razgovarati na radnom ručku. U raspravi će sudjelovati i Mario Henjak, član Uprave Sberbank d.d. za korporativno poslovanje.

11. lipnja 2015. godine u 13 sati, Hotel Antunović, Zagrebačka avenija 100 a, Zagreb, Prijava sudionika počinje u 12:30 (ispred dvorane)


PRIJAVNICA

S poštovanjem,

Hrvatska udruga poslodavaca, Udruga malih i srednjih poduzetnika, Hotel Antunović,
Davor Majetić, glavni direktor Petar Lovrić, predsjednik Tomislav Antunović
vrh stranice