11.04.2019. Radionica Sustav kolektivnog pregovaranja, HUP Regionalni ured Split, Bernardinova 1, 10,00

11.04.2019.

Radionica na temu Sustav kolektivnog pregovaranja, održat će se u četvrtak 11. travnja 2019. s početkom u 10,00 sati u prostorijama Hrvatske udruge poslodavaca, Regionalnog ureda u Splitu, Bernardinova 1.

Na radionici će se obraditi dvije cjeline: postupak kolektivnog pregovaranja i sadržaj kolektivnog ugovora. Obradit će se faze postupka kolektivnog pregovaranja; pripremna faza, tijek i završetak kolektivnih pregovora. Vezano za sadržaj kolektivnog ugovora, obradit će se područje njegove strukture odnosno međusobna prava i obveze ugovornih strana i odredbe kojima se uređuju međusobni odnosi radnika i poslodavaca, a koja se odnose na sklapanje ugovora o radu, radno vrijeme, odmore i dopuste, zaštitu života i zdravlja radnika, zaštitu privatnosti, plaću i materijalna prava radnika, naknadu štete i mirno rješavanje individualnih radnih sporova.

Predavač je izv.prof.dr.sc. Viktor Gotovac, nositelj više kolegija iz područja radnog i socijalnog prava na Katedri za radno i socijalno pravo na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Radionica se održava u sklopu provedbe projekta Spartak - socijalno partnerstvo za razvoj i konkurentnost. 

Zbog ograničenog kapaciteta, molimo Vas prijavu na e-mail: hup-split@hup.hr

 

vrh stranice