10.10.2019. Prijave za priznanje i „Nagradu dr. Dražen Glavaš“ za djelatnika godine u sklopu projekta Mali svjetionik

10.10.2019.

Pozivamo Vas da i ove godine prijavite vaše najbolje zaposlenike za priznanje i „Nagradu dr. Dražen Glavaš za djelatnika godine u sklopu projekta Mali svjetionik. Hrvatska udruga poslodavaca promiče važnost vrednovanja djelatnika koji svojim predanim radom stvaraju dodanu vrijednost organizacijskoj kulturi i konačnoj uspješnosti poduzeća i zato je počasni partner ovog projektaPrijave su otvorene do 10. listopada 2019. godine.

KAKO I KOGA PRIJAVITI?

Pozivamo Vas da prijavite kolegu ili kolegicu za projekt Mali svjetionik i omogućite mu/joj da osvoji nagradu od 100.000 kuna! Sama je prijava vrlo jednostavna, a izvršava se preko službenog weba, i to OVDJE.

Ono što se očekuje od osobe koja prijavljuje kolegu ili kolegicu jest opis i vlastiti doživljaj kako i zašto je baš ta osoba za njega naj radnik i zaslužuje nagradu. Možete prijaviti kolege, prijatelje i članove obitelji, a kako biste istražili koje su prijave prošle godine ušle u 'top 10' 2018., posjetite ove stranice.

KADA PRIJAVITI?

Prijave su u tijeku, a završavaju 10.10. Sljedeća je faza projekta glasanje komisije koja će sve prijave suziti na 'top 15' prijava. Zatim će javnost glasati za svog favorita koje će nagradu primiti 22.11. u Zagrebu.

FOND NAGRADA

Pobjednik osvaja 100.000 kuna, dok je za drugo mjesto namijenjeno 10.000, a za treće 5.000 kuna. Ostalih 'top 15' će također primiti simbolične nagrade.

O PROJEKTU

Cilj projekta Mali svjetionik je potaknuti drugu perspektivu razmišljanja. Namjera je skrenuti pozornost na sve uključene u djelovanje poduzeća, a posebno dati priznanje osobi koja se poštivanjem načela koja zastupamo i svojim trudom istaknula. Tražimo djelatnika koji za svoju okolinu predstavlja nadahnuće i osobu koja je u životu i radu odlučila poštovati načela rada i poštenja, odgovornosti i iskrenosti, zalaganja i dodane vrijednosti prema klijentima i kolegama.

 

POTPORA

Ako se i Vama sviđa projekt, možete pomoći tako što ćete širiti glas o njemu i 'lajkati' Facebook stranicu projekta, a u kasnijoj fazi i glasati za svog favorita. Više pročitajte ovdje. Ako želite financijski poduprijeti projekt, možete se javiti preko kontakt obrasca http://www.malisvjetionik.hr/kontakt/.

vrh stranice