09. 10. Održane radionice u sklopu projekta „Inicijativa poslovnog sektora za mlade“

09.10.2018.

  09.10. 2018. u prostorijama Visoke poslovne škole PAR, Trg Riječke rezolucije 4, Rijeka održane su tri radionice u sklopu projekta „Inicijativa poslovnog sektora za mlade“ . Održane su zasebne radionice za studente, karijerne centre u visokoškolskim ustanovama. te radionice za  poslodavce. 

Inicijativu privatnog sektora za mlade (PSYI)  su pokrenule Hrvatska udruga poslodavaca (HUP) i Europska banka za obnovu i razvoj (EBRD) u suradnji s privatnim tvrtkama, profesionalnim udrugama žena i akademskim institucijama. 

Inicijativa  studentima omogućava i održavanje stručnih praksi već za vrijeme studija, a odražava zajednički napor pružatelja usluga obrazovanja i poslodavaca, uz prepoznavanje važnosti rješavanja neusklađenosti vještina mladih ljudi i širenja gospodarskih mogućnosti za žene u procesu tranzicije prema konkurentnom, tržišno orijentiranom gospodarstvu, koje podržava dugoročno održiv rast.U ovom krugu radionica, iste su se održale  prema sljedećem rasporedu:
 
•           11,00 – 12,15 Radionica za studente – Kako se najbolje predstaviti budućim poslodavcima, Andrea Kuvač i Anita Sporiš, Adecco d.o.o.
•           12,15 – 13,30 Radionica za djelatnike u karijernim centrima na viskoškolskim ustanovama – Career Caffe za karijerne savjetnike, Martina Špiljak/Ana Brčina, Adecco d.o.o.
•           11,00 – 15,00 Radionica za poslodavce na dvije teme:
a) How to prepare for students i 
 b) Mentoring vs Coaching, Janet Read People 1st

vrh stranice
vrh stranice