08.06.2017. PUMA seminar: Napredna analiza financijskih izvješća; HUP Reg. ured Osijek, Trg Lj. Gaja 6, Osijek, 11:00

08.06.2017.

Na traženja članova, a zbog osobnog i profesionalnog razvoja svakog pojedinca, Hrvatska udruga poslodavaca Regionalni ured Osijek u suradnji sa ZŠEM Poslovnom Akademijom organizira savjetovanje koje će se održati u četvrtak, 08. lipnja 2017. godine u vremenu od 11 do 13 sati u prostorijama HUP Reg. ureda Osijek, Trg Lj. Gaja 6, Osijek, na temu: Napredna analiza financijskih izvješća.
Savjetovanje će se fokusirati na razumijevanje odnosa između pojedinih financijskih izvještaja, vremenske dimenzije stavki u financijskim izvještajima i specifičnosti izvještaja za pojedina poduzeća. Polaznici će biti upoznati sa značenjem pojedinih stavki i kako pojedine stavke financijskih izvještaja variraju kod različitih poduzeća. Posebna pozornost tijekom seminara će biti posvećena tržištu kapitala i kako tržište kapitala vrednuje poduzeća. Polaznici će naučiti zašto tržište nekada precjenjuje, a nekada podcjenjuje poduzeća i što uzrokuje razlike u vrednovanju između vrijednosti dobivenih analizom financijskih izvještaja i tržišnih vrijednosti.

Predavači su Igor Gvozdanović, Neven Vidaković i Ivo Medak, Platinum Invest d.o.o., društvo za upravljanje investicijskim fondovima.

Prijave su otvorene do popunjenja kapaciteta dvorane, a najkasnije do utorka 06. lipnja 2017. godine.
vrh stranice
vrh stranice