08.05.2018. Radionica: EU Fondovi & drugi izvori sufinanciranja u 2018. godini; Velika vijećnica Brodsko-posavske županije, Petra Krešimira IV 1, Slavonski Brod, 10:00

08.05.2018.

HUP Regionalni ured Osijeku u suradnji sa HUP Udrugom profesionalaca za fondove EU sa zadovoljstvom Vas poziva na radionicu o mogućnostima financiranja za poduzetnike, koja će se održati u nekoliko gradova Republike Hrvatske, a između ostaloga i u Slavonskom Brodu, 08. svibnja 2018. godine s početkom u 10.00 sati u Velikoj vijećnici Brodsko-posavske županije, Petra Krešimira IV 1, Slavonski Brod. Radionica je besplatna za članove HUP-a.

Na radionici, stručnjaci za fondove EU iz tvrtki Eufondia i Tetida će predstaviti mogućnosti za sufinanciranje poduzetničkih projekata bespovratnim sredstvima iz Operativnog programa konkurentnost i kohezija, natječaje Programa ruralnog razvoja i instrumente iz ponude HBOR/HAMAG programa. Na kraju radionice, sudionici koji kod prijave zatraže, moći će održati kratku individualnu konzultaciju sa prisutnim stručnjacima za EU fondove.

Radionica je namijenjena potencijalnim prijaviteljima, sa ili bez iskustva s korištenjem EU sredstava za poduzetničke ideje.

Prijave primamo do ponedjeljka, 07. svibnja 2018. godine do 12 sati na e-mail adresu: hup-osijek@hup.hr. Ukoliko nakon radionice želite individualnu konzultaciju sa stručnjakom za fondove, kod prijave napišite nekoliko rečenica o Vašoj projektnoj ideji.

vrh stranice