07.12.2018. Radionica: „Zaštita na radu - prilika ili izazov?“; Kutjeva d.d., PJ Agroturizam, Zdenka Turkovića 1, Kutjevo, 10:00

07.12.2018.

Besplatna radionica „Zaštita na radu - prilika ili izazov?“ koja je će se održati u petak 07. prosinca 2018. godine s početkom u 10 sati u Kutjevu, u prostorima Kutjeva d.d., PJ Agroturizam, Zdenka Turkovića 1, odvija se u okviru projekta „Zaštita na radu – prilika ili izazov?“ koji je financiran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

Uz Nezavisni sindikat radnika u proizvodnji hrane i pića koji je nostitelj projekta, sudjeluju i partneri: Nezavisni sindikat Socijalna Pravda, Nezavisni hrvatski sindikati, Hrvatska udruga poslodavaca, Brodsko-posavska županija i Požeško-slavonska županija. Ukupna vrijednost projekta, sufinanciranog 100% u iznosu sredstvima EU iz Europskog socijalnog fonda, iznosi 962.917,90 kuna. Projekt traje osamnaest mjeseci, a istim se želi unaprijediti znanja i vještine dionika važnih za osnaživanje socijalnog dijaloga.

Sadržaj radionice obuhvatiti će zaštitu na radu u praksi,  odgovoriti će se na pitanja što obuhvaća zaštita na radu, pravno uređenje, (međunarodno, europsko, nacionalno). Također će se raspravljati o radnom vremenu, odmorima i dopustima koji su reguliranim Zakonu o radu vezano za zaštiti na radu i sl. Više u programu.

Prijave su otvorene do popunjenja kapaciteta dvorane.

PROGRAM

vrh stranice
vrh stranice