06.02. 2019. Seminar Radni odnosi u praksi, Visoka poslovna škola PAR, Trg Riječke rezolucije 4

06.02.2019.

U sklopu projekta „Unapređivanje EU gospodarstva kroz stručno usavršavanje savjetnika za inozemna izravna ulaganja (FDI)“, Natali Komen Bujas i Nenad Seifert održati će seminar na temu "Radno pravo u praksi".

Seminar će se održati u prostorima Visoke poslovne škole PAR, Trg Riječke rezolucije 4, Rijeka.

Seminar će biti podijeljen u dva modula - Radna i boravišna dozvola i zapošljavanje stranaca, te Tržište rada i zapošljavanje.

Trajanje seminara će biti od 10:00 do 14:00 sati

„Unapređivanje EU gospodarstva kroz stručno usavršavanje savjetnika za inozemna izravna ulaganja (FDI)“ – “Boosting EU economy through training of Foreign Direct Investment (FDI) advisors” je projekt čiji je cilj povećati broj inozemnih ulaganja kroz razvoj jedinstvenog programa profesionalnog usavršavanja, koji će savjetnicima pružiti sva potrebna znanja, vještine i kompetencije kako bi se osigurala cjelovita potpora za internacionalizaciju i privlačenje inozemnih investitora na jednom mjestu.

Ciljevi projekta su sljedeći:

–              Unaprijediti kvalitetu i pristup strukovnom obrazovanju i osposobljavanju,
–              Unaprijediti znanja i vještine zaposlenika u relevantnim konzultantskim poduzećima,
–              Unaprijediti zapošljivost odraslih polaznika.

Na temelju opsežnog međunarodnog istraživanja provedenog u sklopu projekta, razvit će se program stručnog usavršavanja s materijalima za poučavanje namijenjenim mentorima i materijalima za FDI savjetnike, kao i inicijative putem kojih će se program stručnog usavršavanja FDI savjetnika uključiti u nacionalnu obrazovnu shemu.

Međunarodna dimenzija, koju osigurava konzorcij partnera i ostalih relevantnih organizacija iz Hrvatske, Cipra i Slovenije, obogaćuje projekt pružajući mu sveobuhvatnost, usporedbu i shvaćanje potreba stranih investitora.

FDI savjetnici koji su uključeni u program usavršavanja bit će u mogućnosti pružiti informacije i podršku na svim potrebnim poljima (od odabira prave prilike za ulaganje, otvaranja i vođenja poduzeća pa do ulaganja u nekretnine, preraspodjele i prikupljanja financijskih sredstava te naknadnih usluga). Konačno, savjetnici će steći znanja i vještine kojima će moći privlačiti potencijalne inozemne ulagače i time doprinijeti nacionalnom rastu BDP-a, stvaranju novih poslova i ostalim pozitivnim utjecajima inozemnih izravnih ulaganja u pojedinu zemlju.

Prijave na seminar molimo na tkalcic@par.hr


Projekt je sufinancirala Europska Unija iz Erasmus+ programa.
vrh stranice
vrh stranice