05.09.2016. Okrugli stol HUP-a i Hanza medije: "Zdravstvo", Radnička cesta 52, HUP, Zagreb, 10:00

05.09.2016.

Pozivamo Vas na četvrti okrugli stol u organizaciji HUP-a i izdavača Hanza media koji nosi naziv „Zdravstvo", a održat će se u ponedjeljak, 05. rujna 2016. s početkom u 10.00 sati, u prostorijama Hrvatske udruge poslodavaca, Radnička cesta 52, Zagreb.
U ime HUP-a na ovom okruglom stolu govorit će gđa. Marina Pulišić,Jadran-galenski laboratorij (JGL), predsjednica HUP- Udruge proizvođača lijekova i g. Zoran Knežević, Poliklinika Vita, predsjednik HUP-Udruge privatnih poliklinika, bolnica, lječilišta i ustanova za zdravstvenu skrb. 


Predstavnici političkih opcija na ovom okruglom stolu bit će:

1. Drago Prgomet, HDZ
2. Siniša Varga, Narodna koalicija
3. Ivan Bekavac, MOST-a Nezavisnih Lista

Okrugli stol će moderirati Marko Biočina, Hanza Media.

Hrvatska udruga poslodavaca partner je projekta „Prava pitanja“ kojega su pokrenula izdanja Hanza medije među kojima su Jutarnji list, Slobodna Dalmacija i Globus. U okviru tog projekta i temeljem dokumenta „HUP-ovih 7“ kojega ćemo javno predstaviti i uputiti parlamentarnim strankama sredinom kolovoza, a uoči nadolazećih izbora, pripremamo četiri okrugla stola na kojima će poslodavci i predstavnici političkih stranaka razgovarati o mogućim rješenjima ključnih problema koji ograničavaju gospodarski rast.

„HUP-ovih 7“
zapravo je izbor najprioritetnijih među „HUP-ovih 16“ ključnih pitanja koja smo stranaka uputili uoči prethodnih izbora. Tada od stranaka nismo dobili zadovoljavajuće, već samo općenite odgovore oko načina na koji misle rješavati najvažnije probleme koji koče gospodarski oporavak i rast. Zato strankama ponovno upućujemo naša pitanja ali smo sada među njima izabrali one za koje smatramo da su najveći prioritet i da na njima treba početi raditi odmah već u prvoj godini mandata. Naravno, očekujemo da se i ostala pitanja rješavaju u narednim godinama mandata jer smatramo da bez toga nije moguće ostvariti dugoročan, održiv i dovoljno snažan rast.

Nadamo se da ćete se odazvati našem pozivu. Molimo da svoje prijave pošaljete na email: stefica.francina@hup.hr najkasnije do 02. rujna 2016.
vrh stranice
vrh stranice