05.04.2019. Okrugli stol: Što nam donosi digitalizacija pravosudnog sustava u kontekstu zakonodavnih rješenja; HUP Reg. ured Osijek, Trg Lj. Gaja 6, Osijek, 10:00

05.04.2019.

Svi smo svjedoci kako je dosadašnji sustav državnih tijela zastario te da je nužna promjena. Kako su trenutno u raspravi Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o trgovačkim društvima, kao i Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o sudskom registru, a članovi HUP-a su uveliko zainteresirani za ove zakone koji doprinose lakšem poslovanju poduzetnika i poboljšanju poduzetničke klime. Iz toga razloga, nakon uvodnog predavanja ministra Dražena Bošnjakovića, pozvani su svi sudionici okruglog stola da u konstruktivnoj raspravi ukažu na potrebne izmjene predmetnih zakonodavnih rješenja, sve sa svrhom omogućavanja boljeg položaja poduzetnika, kao i dobivanju odgovara iz predmetnih zakona.

Okrugli stol na temu: “Što nam donosi digitalizacija pravosudnog sustava u kontekstu zakonodavnih rješenja” će se održati u petak 05. travnja 2019. godine s početkom u 10 sati (promijenjeno vrijeme održavanja), u prostorima Hrvatske udruge poslodavaca Regionalnog ureda Osijek, Trg Ljudevita Gaja 6, Osijek, s ciljem upoznavanja sudionika, a prvenstveno poslodavaca s novim procesom digitalizacije pravosudnog sustava u kontekstu novih zakonodavnih rješenja.

Sudjelovanje je namijenjeno članovima HUP-a, te molimo da prijavite Vaše sudjelovanje zaključno do srijede 03. travnja 2019. godine na e-mail: hup-osijek@hup.hr Više o događanju u programu.

 PROGRAM

vrh stranice