05.04.2017. Prezentacija: Poticanje i sufinanciranje zapošljavanja za poduzetnike; HUP Regionalni ured Osijek, Trg Lj. Gaja 6, Osijek, 11:00

05.04.2017.

Na traženje članova HUP-a, a zbog donošenja novog paketa mjera koje su stupile na snagu 02. ožujka 2017. godine koji sadrži 9 mjera aktivne politike zapošljavanja, a riječ je: o potpori za zapošljavanje, potpori za usavršavanje, potpori za samozapošljavanje, obrazovanju nezaposlenih, osposobljavanju na radnom mjestu, stručnom osposobljavanju za rad bez zasnivanja radnog odnosa, javnom radu, potpori za očuvanje radnih mjesta i stalnom sezoncu. Najveće novosti koje su uvedene odnose se na mogućnost da se neke od mjera koriste kombinirano, uvećanje iznosa financijskih potpora i novčanih pomoći te naglasak na mjere obrazovanja i usavršavanja.
Kako i ove godine želimo da poduzetnici s područja Osječko-baranjske županije u što većoj mjeri koriste mjere iz nadležnosti Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, HUP Regionalni ured Osijek i HZZ Regionalni ured Osijek organiziraju prezentaciju koja će se održati u srijedu, 05. travnja 2017. godine s početkom u 11 sati u prostorijama HUP Regionalnog ureda Osijek, Trg Lj. Gaja 6, Osijek, na temu: „Poticanje i sufinanciranje zapošljavanja za poduzetnike putem Hrvatskog zavoda za zapošljavanje“.

Prijave su otvorene do popunjenja kapaciteta dvorane, a najkasnije do utorka 04. travnja 2017. godine do 12 sati.
vrh stranice
vrh stranice