05.03.2019. Radionica SEO optimizacija WEB sjedišta - Pisanje za WEB, HUP Regionalni ured Split, Bernardinova 1, Split. 10:00 sati

05.03.2019.

Hrvatska udruga poslodavaca u partnerstvu s Google Hrvatska poziva vas na  radionicu koja će biti održana u sklopu programa Digitalna Garaža, a koja će pokriti temu:

  • SEO OPTIMIZACIJA WEB SJEDIŠTA – PISANJE ZA WEB

 Radionica će biti održana u Splitu, 05. ožujka u prostorijama HUP regionalnog ureda Split,  Bernardinova 1, s početkom u 10:00 sati. Očekivano trajanje radionice je 2 sata i 30 minuta, s uključenim coffee breakom.

O TEMI SEO OPTIMIZACIJA SJEDIŠTA:

 Tražilice vam olakšavaju pronalaženje onoga što tražite tek jednim klikom gumba. No kako rade i kako možete poboljšati svoju vidljivost na njima? Saznajte razliku između rezultata organskog i plaćenog pretraživanja te zašto je oglašavanje na tražilicama tako učinkovito.Optimizacija za tražilice možda zvuči složeno, no kad shvatite kako tražilice funkcioniraju, bit ćete na putu da postanete stručnjaci za SEO. Saznajte kako razviti prilagodljivi plan za SEO, prepoznati najučinkovitije ključne riječi i koji vam alati mogu pomoći u mjerenju onoga što je važno.

Pravilna optimizacija web-stranica znači da više korisnika može brže pronaći vaš sadržaj. To se može postići na mnoge načine, stoga će vam odabir učinkovitih metoda uštedjeti vrijeme i resurse. U ovoj temi saznat ćete kako ovladati metaoznakama, povratnim vezama, međunarodnim SEO-om i još mnogo toga.

 NEŠTO VIŠE O SAMIM RADIONICAMA:

Hrvatska udruga poslodavaca u partnerstvu sa Googleom provodi program Digitalne garaže, koji uključuje niz besplatnih edukacija za članove HUP-a o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja. Radionicama želimo digitalnim vještinama osnažiti trenutnu i buduću radnu snagu zemlje, te pomoći malim i srednjim tvrtkama ubrzati svoj rast i omogućiti im pristup globalnim tržištima.

O PREDAVAČICI:

Matea Brstilo predavačica je više marketinških i informatičkih seminara za odrasle i djecu u Algebri. Diplomirala je 2014. godine na Ekonomskom fakultetu u Splitu, studij „Informatički menadžment“. Još tijekom studija počela je raditi u nekoliko agencija za digitalni marketing. Danas ima preko pet godina iskustva u vođenju različitih marketinških kampanja na online platformama. Istovremeno, Matea je predavačica/Google Digitazerica u sklopu projekta „Google digitalna garaža“ - Googleova inicijativa koja se provodi u partnerskoj suradnji s Hrvatskom udrugom poslodavaca i Otvorenim učilištem Algebra. Cilj inicijative je omogućiti pristup besplatnoj edukaciji o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja malim i srednjim tvrtkama.

 Svoj dolazak ljubazno molimo prijavite na hup-split@hup.hr najkasnije do 1. ožujka 2019. godine. Prijavom ste osigurali mjesto na radionici. Sudjelovanje je besplatno. Broj mjesta je ograničen.

vrh stranice
vrh stranice