04.09.2017. PUMA seminar: Organizacijski dizajn – posao top managementa koji se ne može delegirati; Hotel Villa Lenije, H.D.Genschera 3, Vinkovci, 10:00

04.09.2017.

Nakon uspješno održanih seminara u Zagrebu, Osijeku i Slavonskom Brodu te na traženje članova HUP Regionalni ured Osijek organizira zanimljiv seminar koji će se održati u ponedjeljak, 04. rujna 2017. godine u vremenu od 10:00 do 14:00 sati u Hotelu Villa Lenije, H.D.Genschera 3, Vinkovci, na temu: Organizacijski dizajn – posao top managementa koji se ne može delegirati.
Organizacijski dizajn je put kako dobre ljude staviti u dobar sustav. Kao proces upravljanja kompleksnostima, konfliktima i kompromisima organizacijski dizajn se bavi pitanjima kako strukturirati organizaciju, kako ju kontrolirati, koliko koga i čega gdje, što bi moglo poći po dobru, što će poći po zlu, te kako se igra odvija u sljedećim koracima. Kako balansirati između koncepata kratkoročnih rezultata i dugoročnog planiranja, međusobne konkurencije i kooperacije, centralnog donošenja odluka i decentralizacije, birokracije i poduzetničke energije, poštovanja rutine i eksperimentiranja, efikasnosti i inovacije.

Sadržaj seminara:
• uvod u organizacijski dizajn,
• što jest organizacijski dizajn, te opasnosti i potencijalni gubici nerazumijevanja područja organizacijskog dizajna,
• ključni elementi organizacijskog dizajna,
• 5 ključnih elemenata organizacijskog dizajna i njihov međusobni odnos i utjecaj na organizaciju,
• studije slučaja,
• praktično razumijevanje elemenata organizacijskog dizajna u stvarnom korporativnom ili organizacijskom kontekstu,
• organizacijska revizija,
• uvod u dijagnostički alat analize organizacijskog dizajna.

Seminar je zamišljen kao interaktivno predavanje u kojem će se tijekom izlaganja odgovarati na pitanja sudionika, a seminar je prvenstveno namijenjen vlasnicima, izvršnim direktorima i članovima uprava; direktorima većih organizacijskih jedinica, a osobito HR profesionalcima.

Predavač je Fran Mikuličić, profesionalac s MBA obrazovanjem sa Sveučilišta Vanderbilt, specijaliziran u područjima implementacije strategije i organizacijske i ljudske učinkovitosti. Strateg je koji razmatra širu sliku, razmišlja sistemski o Vašoj organizaciji i implementira rješenja kroz razumijevanje dinamičke kompleksnosti. Više na: https://www.linkedin.com/in/fran-mikulicic-941a411 ; http://mikulicic.com/

Prijave su otvorene do popunjenja kapaciteta dvorane, a najkasnije do petka 01. rujna 2017. godine do 12 sati.
vrh stranice
vrh stranice