03.04.2019. PUMA seminar: Kako postavljati ciljeve; HUP Reg. ured Osijek, Trg Lj. Gaja 6, Osijek, 11:00

03.04.2019.

Na traženje članova HUP-a, HUP Regionalni ured Osijek u okviru svojeg PUMA programa u suradnji sa Simbex Akademijom organizira seminar „Kako postavljati ciljeve“ koji će se održati u srijedu 03. travnja 2019. godine s početkom u 11 sati u prostorijama HUP Reg. ureda Osijek, Trg Lj. Gaja 6, Osijek.

Znamo li postavljati ciljeve? Znamo li kako ih uspješno ostvariti? Što je ono što nas najčešće koči?

Uz jednostavne vježbe i mnogobrojne informacije, ova radionica je osmišljena kako bi polaznici u što kraćem roku bili osposobljeni ostvariti nešto kvalitetno u vlastitom životu. Tema postavljanja ciljeva nije tako jednostavna, kako na prvi pogled djeluje. Radi se o dubini čovjeka, njegovih misli i osjećaja, a samim time i njegovih djela. Čovjek postavlja ciljeve onako kako vodi vlastiti život, a ono što ga blokira u ostvarenju svojeg punog potencijala, ga blokira i u ostvarenju ciljeva. Kako bismo ostvarili nešto više u svojem životu, potrebno je zagrepsti unutar sebe, što postaje puno lakše kada znamo kako i što činiti.

Seminar je zamišljen kao interaktivna radionica, a predavač je: Irena Sužnjević, uz završeni master iz inovacija u biznisu na Illinois Institutu za Tehnologiju, ima mnogobrojne certifikate iz područja komunikacije, marketinga, psihologije i dr., sa ciljem konstantnog osobnog razvoja. Posljednjih 13 godina radila je na domaćim i stranim tržištima u područjima prodaje, marketinga, team buildinga, HR menadžmenta, organizacije kongresa i sajmova te održavanjem predavanja i radionica između ostalog i na konferenciji inovacija u Chicagu.

Sudjelovanje na seminaru je besplatno za članove HUP-a.

Prijave su otvorene do popunjenja kapaciteta dvorane, a najkasnije do ponedjeljka 01. travnja 2019. godine.

vrh stranice