03.03.2021. PUMA seminar: Korona kriza kroz prizmu lažnih bolovanja; Velika vijećnica Brodsko-posavske županije, Petra Krešimira IV 1, Slavonski Brod; 12:00

03.03.2021.

Na traženje članova HUP-a, a s ciljem što bolje informiranosti poslodavaca o odredbama koje imaju otežanu primjenu u praksi, HUP Regionalni ured Osijek u okviru svojeg PUMA programa organizira seminar na temu: „Korona kriza kroz prizmu lažnih bolovanja“ koji će se održati u srijedu 03. ožujka 2021. godine s početkom u 12 sati u Velikoj vijećnici Brodsko-posavske županije, Petra Krešimira IV 1, Slavonski Brod.

Seminar će obuhvatiti sljedeće teme:

           što se smatra lažnim bolovanjima i kako ih identifiicirati;

           utjecaj “korona krize” na izostanke radnika;

           kako prilagoditi organizaciju s ciljem prevencije budućih slučajeva;

           koje alate upotrijebiti kako bi izbjegli ponavljanje problema.

Seminar će održati Sandra Ćupurdija i Damir Kovačević koji se bave problematikom apsentizma na području čitave regije, posebno s aspekta utjecaja na troškove rada, employer branding i ukupno zadovoljstvo radnika.

Damir Kovačević radio je na visokim funkcijama u međunarodnoj korporaciji, te je autor jedinstvenog programa smanjenja troškova bolovanja koji  predstavlja „win-win“ situaciju za sve sudionike, jer radnici dobivaju naprednu zdravstvenu zaštitu, a poslodavac preuzima kontrolu, smanjuje troškove izostanaka, te unaprjeđuje radnu produktivnost.

Sandra Ćupurdija radila je u korporativnom sektoru za ljudske potencijale INA Grupe i MOL Grupe, gdje je u izazovnom okruženju sudjelovala u mnogim projektima vezanim uz moderniziranje načina upravljanja ljudskim potencijalima, uvođenja organizacijskih noviteta, poboljšanja angažiranosti radnika i smanjenja troškova vezanih za poslovanje, što nastavlja kroz model upravljanja apsentizmom.

Seminar je zamišljen kao interaktivno predavanje tijekom kojeg ćete moći postavljati pitanja i rješavati nedoumice vezane uz temu seminara.

Sudjelovanje na seminaru je besplatno za članove HUP-a.

Zbog ograničenog broja mjesta, molimo da svoje sudjelovanje prijavite do utorka 02. ožujka 2021. godine do 12 sati elektronskim putem na: hup-osijek@hup.hr

vrh stranice
vrh stranice