01.10.2021. Webinar: Google Analytics; 10:00

01.10.2021.

Na traženje članova HUP-a, HUP Regionalni ured Osijek u okviru svojeg PUMA programa i u partnerstvu s Googleom i Algebrom organizira zanimljiv interaktivan webinar „Google Analytics“ koji će se održati u petak 01. listopada 2021. godine s početkom u 10 sati.  Webinar traje do 13 sati. 

Od 2018. godine, Hrvatska udruga poslodavaca u partnerstvu sa Googleom i Algebrom provodi program Digitalne garaže, koji uključuje niz besplatnih edukacija za poslodavce o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja. Radionicama želimo digitalnim vještinama osnažiti trenutnu i buduću radnu snagu zemlje, te pomoći malim i srednjim tvrtkama ubrzati svoj rast i omogućiti im pristup globalnim tržištima.

Što sve možemo mjeriti pomoću Google Analyticsa i kao dobivene rezultate iskoristiti za optimizaciju kampanja. Kako ispravno postaviti Google Analytics kôd za praćenje, definirati ciljeve web stranice u Google Analyticsima te koji su osnovni izvještaji koji nam pokazuju tko su naši posjetitelji, kako su nas pronašli, što rade na našem web te koliko su nam vrijedni.

Webinar je zamišljen kao interaktivna radionica, a isti će održati Darko Perković, specijalist internetskog marketinga koji zadnje dvije godine predaje Google Ads, Google Analytics te SEO optimizaciju na Otvorenom učilištu Algebra. Iskustvo rada u marketingu stjecao je kao marketing manager u marketinškoj agenciji te u nekoliko tvrtki. Nedavno je pokrenuo vlastitu digitalnu agenciju koja klijentima pruža usluge oglašavanja preko Google Adsa i društvenih mreža, lokalne, sadržajne i tehničke SEO optimizacije te konzaltinga vezano uz internetski marketing.

Sudjelovanje na webinaru je besplatno.

Zbog ograničenog broja mjesta, molimo da svoje sudjelovanje prijavite do srijede 29. rujna 2021. godine elektronskim putem na: hup-osijek@hup.hr
vrh stranice