Aktualno

Održana sjednica IO HUP Podružnica Rijeka

26.05.2023.

Na početku sjednici je direktor ureda Nenad Seifert podnio izvješće o radu za prethodno razdoblje kojega su članovi IO jednoglasno usvojili. Raspravljalo se i planu i programu rada do kraja godine kojeg su članovi također usvojili jednoglasno, te su iskazali zadovoljstvo radom ureda u pogledu svih aktivnosti.

Međunarodna konferencija PILC okupila lidere, znanstvenike i poslovne stručnjake

01.04.2022.

Danas je u Opatiji održana 11. međunarodna znanstveno-stručna konferencija PAR International Leadership Conference - PILC 2022., u organizaciji Visoke poslovne škole PAR.

PILC već jedanaest godina uspješno okuplja velik broj znanstvenika, studenata i stručnjaka iz gospodarstva, pružajući poticaj za daljnje poslovanje i mogućnost proširenja profesionalne mreže. PAR ove godine obilježava 15 godina djelovanja pa je ovogodišnja konferencija, čija je tema strateško liderstvo, ujedno i prigodni uvod u slavljeničku godinu.

Regionalna inovacijska platforma - Sporazum HUP-a RI i RRA PGŽ

23.07.2021.

Hrvatska udruga poslodavaca (HUP)  i Regionalna razvojna agencija Primorsko-goranske županije (RRA PGŽ)  potpisali su sporazum o suradnji sa ciljem razvoja i  promocije regionalnog inovacijskog ekosustava kroz RIMaP platformu. Sporazum je ispred HUP-a potpisao direktor Regionalni ureda Rijeka Nenad Seifert dok je potpis Sporazum sa strane RRA PGŽ stavio ravnatelj Vedran Kružić.

JAVNI POZIV - PROGRAM ZA IZGRADNJU KAPACITETA I INVESTICIJSKE SPREMNOSTI ZA STARTUPOVE, PROJEKTNE TIMOVE I PODUZETNIKE POČETNIKE

28.06.2021.

Hrvatska udruga poslodavaca, kao dio projektnog tima Projekta BAIF – Business Angels Impact Fund, kojim se uspostavlja novi financijski instrument za ulaganja s društvenim utjecajem, upućuje JAVNI POZIV startup-ovima, projektnim timovima i poduzetnicima početnicima s područja Primorsko goranske županije za uključivanjem u program Projekta - Radionice za izgradnju kapaciteta i investicijske spremnosti.

U Rijeci održana hibridna konferencija na temu mogućnosti EU fondova i kreditiranja za poduzetnike

11.12.2020.

Rijeka, 11.12.2020. - Danas je u dvorani Aneks Ekonomskog fakulteta u Rijeci u organizaciji Hrvatske udruge poslodavaca održana konferencija na temu “Mogućnosti EU fondova za poduzetnike”, s ciljem jačanje svjesnosti o mogućnostima koje se pružaju poduzetnicima kroz EU fondove, kao i uočavanja prepreka prilikom samog apliciranja. Na konferenciji je naglasak stavljen na aktualne natječaje za poduzetnike i onome što donosi novo programsko razdoblje 2021. – 2027. godine. HAMAG BICRO je u svojem izlaganju predstavio mogućnosti kreditiranja za poduzetnike, s naglaskom na buduće natječaje, odnosno kreditne linije.

vrh stranice
vrh stranice