Tvrtke

RECUPERO

16.11.2020.

Osnivači tvrtke, i sami iskusni poduzetnici, osmislili su jedinstveni program prilagođen potrebama poduzetnika. Naš servis nudi svježe znanje i stručnost za rješavanje raznih poslovnih problema kroz jednostavnu komunikaciju i zajamčenu diskreciju. Mi smo tim kreativnih i talentiranih pojedinaca koji pružaju pouzdane, poslovno orijentirane, prilagođene i visoko efikasne usluge i rješenja u području financijskog poslovanja, a odnose se na računovodstvene i konzultantske usluge.

Simić Savjetovanje

16.11.2020.

Simić Savjetovanje je otvoreno 2015. od strane vlasnice mr. sc. Jasmine Simić Peccolo, poslovne savjetnice, trenerice i voditeljice EU projekata, kako bi se kroz bogato poslovno desetogodišnje iskustvo u financijskom sektoru velikih kompanija pomoglo razvoju malog i srednjeg poduzetništva.

BDC

16.11.2020.

BDC d.o.o. Zagreb je trgovačko društvo za savjetovanje i usluge koje uspješno posluje od 2014. godine, a bavi se savjetovanjem u svezi pridobivanja sredstava iz EU fondova. Posljednjih godina poduzeće se etabliralo na tržištu kao pouzdan partner, što potvrđuje konstantni rast prihoda, povećanje broja klijenata te velik broj realiziranih projekata.

Aestus Consulting

16.11.2020.

Divizijama unutar Aestus Grupe zajednička je poslovna kultura koja se temelji na želji da se pruži više svojim klijentima unaprjeđenjem poslovanja u svim aspektima, sinergijom i inovativnim pristupom.

Androlić konzalting

16.11.2020.

Androlić konzalting nudi usluge pripreme i provedbe sufinanciranih projekata iz EU fondova za privatni i javni sektor, izradu poslovnih planova i analiza tržišta te usluge edukacije i poslovnog savjetovanja. 

INFINI GRUPA

01.08.2019.

INFINI GRUPA
Osnovana je 2017. godine kao grupa nezavisnih profesionalaca te smo odlučili svoja znanja i višegodišnja iskustva angažirati zajedničkim snagama pod jednim zajedničkim imenom – Infini grupa.
Kako bi Vam pomogli da unaprijedite svoje poslovanje uz korištenje bespovratnih sredstava, svakodnevno za Vas pretražujemo sve izvore iz kojih se mogu dobiti informacije od značaja za Vas i Vašu djelatnost, odnosno vodimo brigu da u svakom trenutku budete ispred svoje konkurencije u današnjem „ratu informacijama“.

JELIĆ KONZALTING

12.06.2019.

Specijalizirani smo za poslovno savjetovanje u području strateškog upravljanja, organizacijskog poslovanja te financijskog upravljanja za privatni i javni sektor. Našim klijentima pružamo usluge poštujući visoke standarde kvalitete dok kroz profesionalni pristup u radu razvijamo odnos ispunjen međusobnim povjerenjem i zadovoljstvom.
vrh stranice
vrh stranice