Tvrtke

Team EU - Razvojni centar d.o.o.

16.04.2021.

Razvojni centar d.o.o. je specijalizirano društvo koje na tržištu  djeluje pod nazivom TeamEU. Dobro organizirani, inovativni, tehnološki suvremeni i drugačiji, visokomotivirani! Društveno odgovorni - usmjereni na podršku privatnom sektoru u ishođenju financiranja, dodjeli bespovratnih EU sredstava te poreznom i poslovnom savjetovanju.

MARA d.o.o.

31.03.2021.

Poduzeće Međunarodna agencija za razvoj d.o.o. (MARA) od 2012. godine do danas kontinuirano pridonosi rastu više od 300 klijenata te uz provedbu društvenih, kulturnih i socijalnih projekata stvara bolje uvjete za život u više od 60 općina i gradova u Republici Hrvatskoj. 

Revent Smart d.o.o.

25.03.2021.

Revent Smart d.o.o. je mlada konzultantska tvrtka čiji tim ima bogato iskustvo u projektnom menadžmentu te financijskom i poslovnom savjetovanju.    

NEP 054

26.02.2021.

NEP 054 konzultantski je obrt fokusiran na pronalaženje izvora financiranja za pokretanje i unaprjeđenje poslovanja te za inovacijske, digitalizacijske i zelene projekte

RECUPERO

16.11.2020.

Osnivači tvrtke, i sami iskusni poduzetnici, osmislili su jedinstveni program prilagođen potrebama poduzetnika. Naš servis nudi svježe znanje i stručnost za rješavanje raznih poslovnih problema kroz jednostavnu komunikaciju i zajamčenu diskreciju. Mi smo tim kreativnih i talentiranih pojedinaca koji pružaju pouzdane, poslovno orijentirane, prilagođene i visoko efikasne usluge i rješenja u području financijskog poslovanja, a odnose se na računovodstvene i konzultantske usluge.

Simić Savjetovanje

16.11.2020.

Simić Savjetovanje je otvoreno 2015. od strane vlasnice mr. sc. Jasmine Simić Peccolo, poslovne savjetnice, trenerice i voditeljice EU projekata, kako bi se kroz bogato poslovno desetogodišnje iskustvo u financijskom sektoru velikih kompanija pomoglo razvoju malog i srednjeg poduzetništva.

BDC

16.11.2020.

BDC d.o.o. Zagreb je trgovačko društvo za savjetovanje i usluge koje uspješno posluje od 2014. godine, a bavi se savjetovanjem u svezi pridobivanja sredstava iz EU fondova. Posljednjih godina poduzeće se etabliralo na tržištu kao pouzdan partner, što potvrđuje konstantni rast prihoda, povećanje broja klijenata te velik broj realiziranih projekata.

vrh stranice
vrh stranice