Tvrtke

SCALA d.o.o.

09.03.2023.

Scala d.o.o. pruža cjelovite usluge iz područja poslovnog savjetovanja, razvoja i upravljanja investicijskim projektima uz korištenje kreditnih i bespovratnih sredstava kao izvora financiranja.

Happtory d.o.o.

03.03.2023.

Happtory d.o.o. tvornica sretnih partnera je tvrtka čiji tim ima dugogodišnje iskustvo u savjetovanju poduzetnika u segmentu EU fondova, kreditnog financiranja i poreznih olakšica.  

ALPHA CAPITALIS

02.03.2023.

ALPHA CAPITALIS postoji od 2012. godine s ciljem pružanja podrške klijentima u svijetu financija kroz sve faze razvoja poslovanja.

Vision Compliance

05.04.2023.

Vision Compliance vodeći je pružatelj savjetodavnih i konzultantskih usluga u području regulatornog usklađivanja, koji pruža usluge širokom rasponu industrija, uključujući retail, healthcare, IT i bankarstvo.

ARANEA

18.01.2023.

Tvrtku ARANEA čini tim konzultanata za poslovno savjetovanje, osnovana je 2004. godine u Puli. 

Sensum d.o.o

10.10.2022.

Sensum d.o.o. za poslovno savjetovanje osnovano je 2011. godine sa sjedištem u Rijeci, a trenutno zapošljavamo 19 stručnjaka iz različitih područja u uredima u Rijeci i Zagrebu.

Tehnološko-inovacijski centar Međimurje d.o.o

10.10.2022.

Tehnološko-inovacijski centar Međimurje d.o.o.

Tehnološko-inovacijski centar Međimurje d.o.o. (TICM) poduzetnički je inkubator u vlasništvu Međimurske županije čiji je cilj pružiti savjetodavnu, edukacijsku i infrastrukturnu podršku potencijalnim i postojećim poduzetnicima i drugim ciljnim skupinama.

 

Kostan Consultancy & Innovation d.o.o.

06.10.2022.

Kostan Consultancy & Innovation d.o.o. (KCI) je konzultantska tvrtka koju je osnovao dr. Mario Koštan, konzultant za upravljanje inovacijama s ekspertizom u pripremi i provedbi EU projekata. Mario je osnovao KCI temeljem svog bogatog iskustva rada u svjetski priznatom središtu inovacija u Cambridgeu, kako bi pomogao u razvoju startup ekosustava u Hrvatskoj s posebnim naglaskom na naprednim tehnologijama Industrije 4.0.

Droplet d.o.o.

01.10.2022.

Tvrtka Droplet d.o.o. osnovana je s ciljem objedinjavanja usluga u području financija uz fokusiranje na financijsko i računovodstveno praćenje poslovanja te osiguravanje povoljnih uvjeta financiranja investicija putem EU fondova i ostalih izvora.
vrh stranice
vrh stranice