Tvrtke

Sensum d.o.o

10.10.2022.

Sensum d.o.o. za poslovno savjetovanje osnovano je 2011. godine sa sjedištem u Rijeci, a trenutno zapošljavamo 19 stručnjaka iz različitih područja u uredima u Rijeci i Zagrebu.

Tehnološko-inovacijski centar Međimurje d.o.o

10.10.2022.

Tehnološko-inovacijski centar Međimurje d.o.o.

Tehnološko-inovacijski centar Međimurje d.o.o. (TICM) poduzetnički je inkubator u vlasništvu Međimurske županije čiji je cilj pružiti savjetodavnu, edukacijsku i infrastrukturnu podršku potencijalnim i postojećim poduzetnicima i drugim ciljnim skupinama.

Od 2011. godine pružamo usluge savjetovanja, pripreme i provedbe projekata za dionike javnog, privatnog i civilnog sektora financirane iz EU fondova te drugih programa.


Droplet d.o.o.

01.10.2022.

Tvrtka Droplet d.o.o. osnovana je s ciljem objedinjavanja usluga u području financija uz fokusiranje na financijsko i računovodstveno praćenje poslovanja te osiguravanje povoljnih uvjeta financiranja investicija putem EU fondova i ostalih izvora.

Team EU - Razvojni centar d.o.o.

16.04.2021.

Razvojni centar d.o.o. je specijalizirano društvo koje na tržištu  djeluje pod nazivom TeamEU. Dobro organizirani, inovativni, tehnološki suvremeni i drugačiji, visokomotivirani! Društveno odgovorni - usmjereni na podršku privatnom sektoru u ishođenju financiranja, dodjeli bespovratnih EU sredstava te poreznom i poslovnom savjetovanju.

MARA d.o.o.

31.03.2021.

Poduzeće Međunarodna agencija za razvoj d.o.o. (MARA) od 2012. godine do danas kontinuirano pridonosi rastu više od 300 klijenata te uz provedbu društvenih, kulturnih i socijalnih projekata stvara bolje uvjete za život u više od 60 općina i gradova u Republici Hrvatskoj. 

Revent Smart d.o.o.

25.03.2021.

Revent Smart d.o.o. je mlada konzultantska tvrtka čiji tim ima bogato iskustvo u projektnom menadžmentu te financijskom i poslovnom savjetovanju.    

NEP 054

26.02.2021.

NEP 054 konzultantski je obrt fokusiran na pronalaženje izvora financiranja za pokretanje i unaprjeđenje poslovanja te za inovacijske, digitalizacijske i zelene projekte
vrh stranice
vrh stranice