Tvrtke

INFINI GRUPA

01.08.2019.

INFINI GRUPA
Osnovana je 2017. godine kao grupa nezavisnih profesionalaca te smo odlučili svoja znanja i višegodišnja iskustva angažirati zajedničkim snagama pod jednim zajedničkim imenom – Infini grupa.
Kako bi Vam pomogli da unaprijedite svoje poslovanje uz korištenje bespovratnih sredstava, svakodnevno za Vas pretražujemo sve izvore iz kojih se mogu dobiti informacije od značaja za Vas i Vašu djelatnost, odnosno vodimo brigu da u svakom trenutku budete ispred svoje konkurencije u današnjem „ratu informacijama“.

JELIĆ KONZALTING

12.06.2019.

Specijalizirani smo za poslovno savjetovanje u području strateškog upravljanja, organizacijskog poslovanja te financijskog upravljanja za privatni i javni sektor. Našim klijentima pružamo usluge poštujući visoke standarde kvalitete dok kroz profesionalni pristup u radu razvijamo odnos ispunjen međusobnim povjerenjem i zadovoljstvom.

TEMPO SAVJETOVANJE

04.04.2019.

TEMPO savjetovanje je konzultantska tvrtka specijalizirana za poslovno savjetovanje privatnih i javnih subjekata s obzirom na mogućnosti zatvaranja financijske konstrukcije investicijskih projekata korištenjem strukturnih fondova i programa Europske unije, nacionalnih programa te programa kreditiranja HBOR-a i EBRD-a. TEMPO savjetovanje pruža usluge poslovnog savjetovanja, usluge pripreme projekata za EU i nacionalne fondove te provedbe odobrenih projekata.

MIPES Consulting

01.01.2019.

MIPES consulting započeo je s radom 2013. godine kao odgovor na razvoj i kretanja tržišta EU i šire, kao i zbog potreba na gospodarskom tržištu Republike Hrvatske, za stručnim znanjem i vještinama koje su neophodne u strateškim planiranjima, investicijama i razvoju proizvoda i usluga, te smanjivanja rizika u poslovanju tvrtki, zastupanju, predstavljanju i distribuciji proizvoda, realizaciji investicija, te zastupanju pri zapošljavanju. Izrađujemo projektne prijedloge za natječaje za dodjelu potpora iz svih područja (poljoprivreda, građevinarstvo, uslužne djelatnosti, proizvodnja i turizam).

LUMENNICE d.o.o.

07.09.2018.

Priprema i provedba projekta
Naš iskusni savjetnici pomoći će vam formulirati vaše poslovne i razvojne ideje u inovativne projektne prijedloge te će za vaše investicije pronaći adekvatne izvore financiranja. Po dobivanju bespovratnih sredstava osiguravamo kontinuiranu i sveobuhvatnu podršku u provedbi vaših projekata. Izrada zahtjeva za nadoknadom sredstva i obavijesti o izmjeni manjeg značaja kao i pravila vidljivosti naša su specijalnost! Tijekom provedbe vašeg projekta pružamo vam praktične savjete kako uspješno predvidjeti i izbjeći rizike koje sa sobom nosi provedba projekata te kako prebroditi neplanirane složene situacije na koje u provedbi projekata korisnici često nailaze. Do sada smo pripremili i uspješno proveli mnogobrojne projekte iz Europskog fonda za regionalni razvoj, Europskog socijalnog fonda i Kohezijskog fonda. Surađujemo s javnim sektorom, poduzetnicima i nevladinim organizacijama.

PRIUS Consulting

01.08.2018.

Prius consulting je tvrtka specijalizirana za financijsko savjetovanje, pripremu i provedbu projekata financiranih iz državnih i EU fondova, analizu financijskog tržišta, izradu investicijskih studija, izradu studija izvedivosti i CBA analize, izradu poslovnih i strateških planova, istraživanje tržišta.
Investicijskim se studijama provjerava tržišna opravdanost investicije za projekte iznad 200.000,00 HRK, usklađujući potrebe investicije sa tržištem. Sadržaj investicijskog progama odgovara zahtjevima HBOR-a, Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva te strukturi koju traže domaće i inozemne poslovne banke i fondovi.

MONEO savjetovanje d.o.o.

15.06.2018.

MONEO savjetovanje d.o.o. je konzultantska tvrtka za poslovno savjetovanje, osnovana 2009. godine u Zagrebu. Specijalizirani smo za pružanje konzultantskih usluga kroz tri poslovna područja: financijsko-investicijsko poslovanje, savjetovanje u području EU i nacionalnih fondova, te pružanje usluga edukacije.

IMPULS SAVJETOVANJE

24.04.2018.

Konzultantska tvrtka IMPULS Savjetovanje nastala je 2016. godine kao rezultat višegodišnjeg iskustva svojih osnivača u javnom, privatnom i akademskom sektoru. Osnivači su prepoznati stručnjaci koji su tijekom svojih poslovnih karijera stjecali znanje i iskustvo radeći u bankama, privatnim tvrtkama, konzultantskim kućama, znanstvenim institucijama i fakultetima te javnoj upravi. Sinergijom različitih ekspertiza i znanja, klijentima pružaju podršku i poticaj za nova ulaganja i rast.

Cilj tvrtke jest pružanje savjetodavne podrške u zatvaranju financijske konstrukcije kroz EU fondove, nacionalne bespovratne potpore te povoljne kredite kod razvojnih i poslovnih banaka.


FINESA GRUPA

24.04.2018.

Fine'sa Grupa d.o.o. je društvo za menadžment financija, investicija, nekretnina i ekoenergije, strukturiranje ulaganja te za održavanje i uvećanje vrijednosti osobnih i poslovnih projekata. U sklopu konzaltinga pomaže tvrtkama u svim fazama poslovanja, od razvoja ideje do financiranja i realizacije, uključujući financijsko i poslovno planiranje i restrukturiranje, kontroling, upravljanje novčanim tokom, administrativnu i računovodstvenu podršku kao i pribavljanje garancija i svih vrsta financiranja.

Intelligent Future Consulting d.o.o. (IFC)

12.03.2018.

Intelligent Future Consulting d.o.o. (IFC) je savjetodavna tvrtka specijalizirana za prikupljanje bespovratnih sredstava iz nacionalnih i EU fondova za mikro, mala, srednja i velika poduzeća. IFC je nastao na temelju iskustva osnivača koji dolazi iz sektora industrijske proizvodnje gdje je za vlastite potrebe pripremao i provodio projekte sufinancirane iz nacionalnih i EU fondova. Upravo je to iskustvo ključno za uspjeh projekata naših klijenata, jer kao savjetnik razumijemo njihove stvarne potrebe i možemo kvalitetno doprinijeti njihovom poslovanju i razvoju. IFC ima kompetencije za pripremu dokumentacije za projekte iz svih djelatnosti, uključujući i energetsku obnovu postrojenja i objekata. Surađujemo sa pouzdanim partnerima putem kojih možemo osigurati kvalitetnu sinergiju i cjelovitu uslugu.
vrh stranice
vrh stranice