PUMA program u Brodsko-posavskoj županiji nastavlja se i u 2020. godini

14.02.2020.

Značaj PUMA programa, kao i potrebu za istim već četrnaestu godinu za redom prepoznaje i Brodsko-posavska županija. U dosadašnjih trinaest godina provedbe ovog programa u Brodsko posavskoj županiji, kroz edukaciju i proces stjecanja dodatnih znanja i vještina prošlo je 2226 polaznika, a samo prošle godine njih 227. Ugovor o sufinanciranju PUMA programa između HUP-a i Brodsko-posavske županije za 2020. godinu potpisali su danas 17. veljače Danijel Marušić, župan Brodsko-posavske županije i pravni savjetnik HUP Regionalnog ureda Osijek Ivan Sarić.

Svečanom potpisivanju Ugovora nazočili su: Ankica Vidaković, Autodom-Vidaković Slavonski Brod, Ivan Sarić iz Regionalnog ureda HUP-a Osijek, Ivica Kožul iz tvrtke Kožul Slavonski Brod, Danijel Marušić, župan BPŽ, Stjepan Bošnjaković, zamjenik župana BPŽ, Gordana Fabčić, UO za gospodarstvo BPŽ, Željko Burazović, pročelnik UO za poljoprivredu I gospodarstvo BPŽ i Anica Perko, savjetnica u UO za gospodarstvo. I predstavnici HUP-a, kao i predstavnici Brodsko-posavske županije izrazili su zadovoljstvo dosadašnjim rezultatima, kao i činjenicom da se program nastavlja i u 2020. godini. Inače, Brodsko-posavska županija, putem Upravnog odjela za gospodarstvo, a u suradnji sa Hrvatskom udrugom poslodavaca već 13 godina provodi "Program usavršavanja managera - PUMA" u Brodsko-posavskoj županiji. Programom PUMA provodi se edukacija i stručno usavršavanje poduzetnika i nadarenih studenata Veleučilišta u Slavonskom Brodu i Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku s područja Brodsko-posavske županije, a kroz održavanje jednodnevnih seminara tijekom godine s eminentnim predavačima i temama iz područja poduzetništva i managementa u poduzetništvu.

Uz vrlo visoke ocjene polaznika (u 2019. godini 4,93) kojih je kroz Program u 2019. godini prošlo 227 polaznika, a sam program se sastoji od 10 mjesečnih cjelodnevnih seminara godišnje na kojima se obrađuju najaktualnije teme iz gospodarstva, a polaznici su direktori, vlasnici i manageri tvrtki s područja Brodsko-posavske županije te studenti Veleučilišta u Slavonskom Brodu i Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku.

vrh stranice
vrh stranice