Poduzetnici budućnosti: Uručena nagrada učenicima Druge srednje škole Beli Manastir za projekt „IT suveniri“

10.02.2020.

Dodjela nagrade održana je u Belom Manastiru 10. veljače 2020. godine u prostorima Druge srednje škole pred 40- tak učenika. Pozdravnu riječ održala je mentorica pobjedničkog tima, gđa. Biljana Horvat nakon čega su učenici održali prezentaciju pobjedničkog projekta „IT suveniri“. Projektom su htjeli modernizirati suvenire Baranje na način da su  tradicionalne motive Baranje printali na 3D printeru te ih kreativno ukrašavali.

Učenici su ovu nagradu iskoristili su za kupnju dodatnih dijelova 3D printera kako bi njima poboljšali izradu svojih IT suvenira te ih prezentirali na tržište.

Nakon održane prezentacije, nagrade učenicima i mentorici uručio je g. Luka Strišković, HR Manager IT tvrtke Barrage d.o.o. iz Osijeka koji je ujedno održao motivacijski govor učenicima o poduzetništvu.

„Ovim projektom HUP je pokazao da netko stoji iza mladih i njihovih inovacija, da netko misli o njihovoj budućnosti te da treba što više ulagati u poduzetništvo. Naša tvrtka ulaže u inovacije što je više moguće jer mislimo da se svaka kreativna i inovativna ideja isplati“- naglasio je g. Luka Strišković, HR Manager tvrtke Barrage d.o.o.

Više o samom natječaju HUP-a „Poduzetnici budućnosti“ istaknula je Vedrana Gado, pravna savjetnica Regionalnog ureda u Osijeku, te je pozvala učenike da se i ove godine prijave na natječaj sa svojim kreativnim idejama.

Više o događaju možete pogledati na poveznici:

https://www.youtube.com/watch?v=Ff6GTtYJgS8

vrh stranice
vrh stranice