Održana Skupština HUP-a Regionalnog ureda Rijeka

16.03.2012.

U hotelu Milenij u Opatiji, 16. ožujka 2012., održana je Skupština HUP-a Podružnice Rijeka. U uvodnom dijelu Skupštine koju je vodio direktor regionalnog ureda Rijeka, Nenad Seifert, pozdravnu riječ članovima Skupštine uputio je Ivica Lukanović, dotadašnji predsjednik Izvršnog odbora HUP-a Podružnice Rijeka.
Na sjednici je usvojeno Izvješće o radu za 2011. i Program rada za 2012. godinu u sklopu kojih su istaknuti i projekti koje HUP Rijeka uspješno provodi u suradnji s Primorsko-goranskom županijom – „Poslovna škola za studente“ i sa Istarskom županijom – „Poslovno usavršavanje mladih Start me up“.

Pored navedenog, članovi Skupštine birali su novog predsjednika, dopredsjednika i članove Izvršnog odbora Regionalnog ureda Rijeka. Novo izabrani predsjednik Izvršnog odbora je Ivan Funčić, predsjednik Uprave poduzeća Protect d.o.o., dopredsjednik Silvano Vlačić, poduzeće Hena d.o.o., a za članove su izabrani Silvana Jager, ZU Ljekarna Jadran, Miro Mirković, poduzeće Cesta d.o.o., Vladimir Lunaček, poduzeće Magros d.o.o., Loredana Perčić, poduzeće Magnum Opatija d.o.o. i Kristian Krpan, poduzeće MGK-pack d.d.

Za Skupštinu HUP-a izabrani su Ivan Funčić, Protect d.o.o., Silvano Vlačić, Hena d.o.o. i Silvana Jager, ZU Ljekarna Jadran. Novi predsjednik Izvršnog odbora HUP Regionalnog ureda Rijeka, Ivan Funčić, obratio se članovima Skupštine i iznio osnovnu težnju prema kojoj kao predsjednik IO namjerava usmjeriti aktivnosti Podružnice, a ta je jačanje pozicije i društvene uloge poslodavaca kao ključnog faktora razvoja hrvatskog gospodarstva afirmativnim pristupom i promocijom poslodavaca. Po završetku Skupštine, članovi HUP-a nastavili su druženje uz kavu i sokove.
vrh stranice
vrh stranice