Aktualno

U Osijeku održan traženi PUMA seminar

13.12.2021.

Na traženja članova HUP-a, HUP Reg. ured Osijek u okviru svojeg PUMA programa organizirao je traženi seminar na temu: „Porezne aktualnosti 2021.“ koji se održao danas 13. prosinca 2021. godine u Osijeku u prostorijama HUP Reg. ureda Osijek.

U Virovitici održan seminar “Zakon o radu u praksi”

09.12.2021.

Na traženje članova HUP-a s područja Virovitičko-podravske županije, a s ciljem što bolje informiranosti poslodavaca o odredbama koje imaju otežanu primjenu u praksi, HUP Regionalni ured Osijek I Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije organizirali su 09. prosinca 2021. godine seminar na temu „Zakon o radu u praksi” u Virovitici.

U Osijeku održan okrugli stol na temu: Inovativni načini zapošljavanja?

06.12.2021.

Dana 06.12.2021. godine u prostorijama HUP Reg. ureda Osijek održan je okrugli stol na temu: „Inovativni načini zapošljavanja“, na kojem je sudjelovalo preko 30 članova HUP-a. Uz kratku prezentaciju o inovativnim načinima zapošljavanja, održala se i se panel rasprava. Panelisti su bili: Damir Podhorski – direktor Escape d.o.o., Barbara Bačić – direktorica regije Istočna Hrvatska Dekra d.o.o.; Zvonimir Bartolić – HR manager Spider grupa d.o.o. i doc. dr.sc. Anton Petričević - Pravni fakultet Osijek, Katadra za radno i socijalno pravo.

U Osijeku održan PUMA seminar

26.11.2021.

Na traženje članova HUP-a, HUP Regionalni ured Osijek organizirao je koristan seminar na temu: Analiza šireg eksternog okruženja, preduvjet za donošenje dobrih odluka koji će se održao u petak 26. studenoga u Osijeku.

U Slavonskom Brodu održan PUMA seminar na temu: “GDPR I WEB prodaja”

04.11.2021.

Na traženje članova HUP-a sa s ciljem što bolje informiranosti poslodavaca o propisima koje imaju otežanu primjenu u praksi, a osobito kako uskladiti svoje poslovanje s promjenama, HUP Regionalni ured Osijek u okviru svojeg PUMA programa u suradnji s članom Presido d.o.o. organizirao je seminar na temu: „GDPR i WEB prodaja“ koji se održao 04. studenoga 2021. godine u Slavonskom Brodu.

vrh stranice
vrh stranice