Aktualno

HUP dodijelio nagrade za najbolje studentske planove

14.07.2021.

Međunarodna izložba inovacija, prototipova i poslovnih planova BUDI UZOR®/INOVA® 2020. održana je virtualnim putem od 11. do 13. studenoga 2020. godine, pod motom „PROBLEM = PRILIKA“. Za razliku od prijašnjih izložbi, prošlogodišnja izložba bila je u potpunosti digitalizirana zbog situacije vezane uz pandemiju virusa COVID-19. No, ni takvi uvjeti nisu spriječili uspješnost ove Izložbe. Svečana dodjela nagrada održala se 14. srpnja 2021. godine u Osijeku u prostorijama TERA Tehnopolisa.

U Slavonskom Brodu održan seminar iz zaštite na radu

30.06.2021.

Nakon Vukovara, te na traženje članova, Hrvatska udruga poslodavaca – Regionalni ured Osijek u okviru svojeg PUMA programa organizirala je seminar na temu: „Zdrava mjesta rada smanjuju opterećenja“ koji se održao danas 30. lipnja 2021. godine u Slavonskom Brodu.

U Vinkovcima održan PUMA seminar “Zakon o radu u praksi”

29.06.2021.

Na traženje članova HUP-a, a s ciljem što bolje informiranosti poslodavaca o odredbama koje imaju otežanu primjenu u praksi, HUP Regionalni ured Osijek u okviru svojega PUMA programa organizirao je seminar na temu „Zakon o radu u praksi” koji se održao danas 29. lipnja 2021. godine u Vinkovcima.

U Osijeku održan seminar na temu javne nabave

14.06.2021.

Nakon Slavonskog Broda i Vinkovaca, a na traženje članova HUP-a, a s ciljem što bolje informiranosti poslodavaca o odredbama koje imaju otežanu primjenu u praksi, HUP Regionalni ured Osijek u okviru svojega PUMA programa organizirao je 14. lipnja 2021. godine u Osijeku seminar na temu „Javna nabava za ponuditelje u praksi”.

Sezonski rad u Slavoniji i Baranji

11.06.2021.

Dana 11. lipnja 2021. u Hotelu Osijek održan je Okrugli stol vezano za temu „Sezonski rad u Slavoniji i Baranji“. Nakon održane prezentacije koju je izvela Vedrana Gado, slijedila je panel rasprava u kojoj su poduzetnici iz raznih djelatnosti iznosili svoje teme vezano za Sezonski rad. Istaknuli su probleme oko zapošljavanja radnika, da li pronalaze dovoljan broj tuzemnih radnika, naveli su svoje prijedloge u svezi novih mjera te što bi se još moglo promijeniti u zakonodavnom okviru kako bi sezonski rad bio prihvatljiviji za radnike i poslodavce.

U Vukovaru predstavljene mjere i potpore HZZ-a

28.05.2021.

Na traženje članova HUP-a, te kako i ove godine želimo da poduzetnici s područja Vukovarsko-srijemske županije u što većoj mjeri koriste mjere iz nadležnosti Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, HUP Regionalni ured Osijek i HZZ Područni ured Vukovar su danas 28. svibnja 2021. godine organizirali korisnu prezentaciju: Potpore za očuvanje radnih mjesta i mjere za zapošljavanje iz nadležnosti Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u Vukovaru.

vrh stranice
vrh stranice