Aktualno

U Osijeku predstavljene mjere HZZ-a poslodavcima

19.03.2019.

Na traženje članova HUP-a te kako i ove godine želimo da poduzetnici s područja Osječko-baranjske županije u što većoj mjeri koriste mjere iz nadležnosti Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, HUP Regionalni ured Osijek i HZZ Regionalni ured Osijek organizirali su prezentaciju: Mjere za zapošljavanje iz nadležnosti HZZ-a usmjerene prema poduzetnicima koja se održala danas 19. ožujka 2019. godine u prostorijama regionalnog ureda HUP-a u Osijeku.

U Osijeku održana dvodnevna radionica „Osnažimo znanja i vještine sudionika zaštite na radu“

14.03.2019.

Nakon Kutjeva i Slavonskog Broda. 14.  i 15. ožujka u Osijeku održana je treća edukacijska radionica drugog seta dvodnevnih radionica pod nazivom „Osnažimo znanja i vještine sudionika zaštite na radu“ u sklopu projekta  "Zaštita na radu - prilika ili izazov u sociialnom diialogu". Ova radionica predstavlja drugi fazu projekta, nakon održane četiri jednodnevne radionice u četiri slavonske županije.

Predstavljene mjere HZZ-a u Vinkovcima

12.03.2019.

Na traženje članova HUP-a te kako i ove godine želimo da poduzetnici s područja Vukovrasko-srijemske županije u što većoj mjeri koriste mjere iz nadležnosti Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, HUP Regionalni ured Osijek i HZZ Područni ured Vinkovci organizirali su prezentaciju: Mjere za zapošljavanje iz nadležnosti HZZ-a usmjerene prema poduzetnicima koja se održala danas 12. ožujka 2019. godine u Vinkovcima.

U Osijeku održan traženi PUMA seminar na temu GDPR-a u primjeni

08.03.2019.

Na traženje članova HUP-a s ciljem što bolje informiranosti poslodavaca o propisima koje imaju otežanu primjenu u praksi, HUP Regionalni ured Osijek u okviru svojeg PUMA programa u suradnji sa Agencijom za zaštitim podataka organizirao je danas, zbog velikog interesa članova na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, seminar na temu: „Opća uredba o zaštiti podataka (GDPR) u primjeni“.

U Osijeku održan PUMA seminar na temu zaštite na radu

25.02.2019.

Na traženje članova HUP-a. a s ciljem što bolje informiranosti poslodavaca o novim propisima, HUP Regionalni ured Osijek u okviru svojeg PUMA programa u suradnji s Ministarstvom rada i mirovinskog sustava organizirao je danas na Ekonomskom fakultetu u Osijeku (promjenjena adresa održavanja zbog velikog interesa članova) prezentaciju na temu: Izmjene i dopune Zakona o zaštiti na radu.

U Slavonskom Brodu održana dvodnevna radionica „Osnažimo znanja i vještine sudionika zaštite na radu“

22.02.2019.

U Slavonskom Brodu. 21.  i 22. veljače održana je druga edukacijska radionica drugog seta dvodnevnih radionica pod nazivom „Osnažimo znanja i vještine sudionika zaštite na radu“ u sklopu projekta  "Zaštita na radu - prilika ili izazov u sociialnom diialogu". Ova radionica predstavlja drugi fazu projekta, nakon održane četiri jednodnevne radionice u četiri slavonske županije.

Nastavlja se PUMA program u Vukovarsko-srijemskoj županiji i u 2019. godini

22.02.2019.

Značaj PUMA programa, kao i potrebu za istim već trinaestu godinu za redom prepoznaje i Vukovarsko-srijemska županija. U dosadašnjih dvanaest godina provedbe ovog programa u Vukovarsko-srijemskoj županiji, kroz edukaciju i proces stjecanja dodatnih znanja i vještina prošlo je preko 2000 polaznika, a samo prošle godine njih 219. Ugovor o sufinanciranju PUMA programa između HUP-a i Vukovarsko-srijemske županije za 2019. godinu potpisali su danas 22. veljače 2019. godine Božo Galić, župan i zamjenik glavnog direktora Hrvatske udruge poslodavaca Bernard Jakelić.

Flour-Bread '19

21.02.2019.

Od 11. do 14. lipnja 2019. godine održati će se u Osijeku 10. Međunarodni kongres „Flour-Bread '19“ i 12. hrvatski kongres tehnologa proizvodnje i prerade brašna „Brašno-Kruh '19.“ u organizaciji Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek i partnera te uz potporu Hrvatske udruge poslodavaca. Više o kongresu na poveznici http://www.ptfos.unios.hr/flour-bread/

vrh stranice
vrh stranice