Aktualno

U Vinkovcima održan okrugli stol na temu: Kako osigurati rad sezonaca kroz više sezona?

04.10.2021.

Dana 04.10.2021. godine,u Hotelu Villa Lenije, u Vinkovcima održan je okrugli stol na temu: „Kako osigurati rad sezonaca kroz više sezona“, na kojem je sudjelovalo preko 20 članova HUP-a, a isti zapošljavaju sezonske radnike. Panelisti su bili predstavnici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područnog ureda Vinkovci te poduzetnici iz djelatnosti turizma, prehrambeno- prerađivačke industrije, poljoprivrede i prometa.

Održan webinar na temu: Google Analytics

01.10.2021.

Na traženje članova HUP-a, HUP Regionalni ured Osijek u okviru svojeg PUMA programa i u partnerstvu s Googleom i Algebrom organizirao je zanimljiv interaktivan webinar na temu: „Google Analytics“ koji se održao u petak 01. listopada 2021. godine.

Održan webinar na temu: Kontroling proizvodnje

22.09.2021.

Na traženje članova HUP-a, HUP Regionalni ured Osijek u okviru svojeg PUMA programa u suradnji s članom Altius savjetovanje d.o.o. organizirao je webinar na temu:„Kontroling proizvodnje - jeste li sigurni u svoju kalkulaciju?“ koji se održao 22. rujna 2021. godine.

U Slavonskom Brodu i Vukovaru održan PUMA seminar

17.09.2021.

Na traženje članova HUP-a, HUP Regionalni ured Osijek organizirao je koristan seminar na temu: Analiza šireg eksternog okruženja, preduvjet za donošenje dobrih odluka koji će se održao u četvrtak 16. rujna u Slavonskom Brodu, te u petak 17. rujna u Vukovaru. 

Održan okrugli stol: Ženski korak u EU fondove

08.09.2021.

U okviru projekta Promocija poduzetništva održan je okrugli stol na temu: Ženski korak u EU fondove koji se održao 08. rujna 2021. godine u Hotelu Osijek. Događaj je imao za cilj jačanje svijesti o mogućnostima koje se pružaju poduzetnicima kroz EU fondove, kao i međusobno umrežavanje i povezivanje poduzetnika u realizaciji svojih poslovnih ideja.

vrh stranice
vrh stranice