Aktualno

U Osijeku održan prvi sastanak Koordinacije profesionalca za EU fondove Slavonije i Baranje

28.03.2023.

Sa željom da se na jednom mjestu okupe članovi HUP-a, odnosno oni koji su aktivno uključeni u EU projekte (savjetodavne tvrtke za područje EU fondova, razvojne agencije, poduzetnički centri, inkubatori i drugi) kako bi razmijenili iskustva i međusobno se umrežili, održan je prvi sastanak Koordinacije profesionalca za EU fondove Slavonije i Baranje 28. ožujka 2023. godine u prostorijama HUP Regionalnog ureda Osijek u Osijeku.

U Osijeku održan PUMA seminar na temu: "Izaslani radnici"

24.03.2023.

Na traženje članova HUP-a sa s ciljem što bolje informiranosti poslodavaca o propisima koji imaju otežanu primjenu u praksi, HUP Regionalni ured Osijek u okviru svojeg PUMA programa organizirao je seminar na temu: „Izaslani radnici“ koji se održao danas 24. ožujka 2023. godine u Osijeku.

U Vinkovcima održan seminar na temu javne nabave

16.03.2023.

Na traženje članova HUP-a, a s ciljem što bolje informiranosti poslodavaca o odredbama koje imaju otežanu primjenu u praksi, HUP Regionalni ured Osijek u okviru svojega PUMA programa organizirao je 16. ožujka 2023. godine u Vinkovcima seminar na temu „Javna nabava za ponuditelje u praksi i pregled prilika za financiranje u 2023. godini za poduzetnike“.

I u Osijeku predstavljene mjere HZZ-a i sustav vaučera za obrazovanje

10.03.2023.

Na traženje članova HUP-a, te kako i ove godine želimo da poduzetnici s područja Osječko-baranjske županije u što većoj mjeri koriste mjere iz nadležnosti Hrvatskog zavoda za zapošljavanje te da se omogući poslodavcima aktivno korištenja sustava vaučera za zaposlene osobe, HUP Regionalni ured Osijek, Obrtnička komora Osječko-baranjske županije i HZZ Područna služba Osijek su 10. ožujka 2023. godine organizirali savjetovanje na Ekonomskom fakultetu u Osijeku na temu:  Poticanje i sufinanciranje zapošljavanja za poduzetnike putem HZZ-a i vaučeri za obrazovanje.

U Slavonskom Brodu održan traženi PUMA seminar

06.03.2023.

Na traženje članova HUP-a, HUP Regionalni ured Osijek u okviru svojeg PUMA programa organizirao je seminar na temu: „Priprema za sastavljanje financijskih izvještaja za 2022. i druge porezne aktualnosti“ koji se održao 06.ožujka 2023. godine u Slavonskom Brodu.

I u Slavonskom Brodu predstavljene mjere HZZ-a i sustav vaučera za obrazovanje

23.02.2023.

Na traženje članova HUP-a, te kako i ove godine želimo da poduzetnici s područja Brodsko-posavske županije u što većoj mjeri koriste mjere iz nadležnosti Hrvatskog zavoda za zapošljavanje te da se omogući poslodavcima aktivno korištenja sustava vaučera za zaposlene osobe, HUP Regionalni ured Osijek i HZZ Područni ured Slavonski Brod su 23. veljače 2023. godine organizirali savjetovanje u Slavonskom Brodu na temu:  Poticanje i sufinanciranje zapošljavanja za poduzetnike putem HZZ-a i vaučeri za obrazovanje.

U Vukovaru predstavljene mjere HZZ-a i sustav vaučera za obrazovanje

17.02.2023.

Na traženje članova HUP-a, te kako i ove godine želimo da poduzetnici s područja Vukovarsko-srijemske županije u što većoj mjeri koriste mjere iz nadležnosti Hrvatskog zavoda za zapošljavanje te da se omogući poslodavcima aktivno korištenja sustava vaučera za zaposlene osobe, HUP Regionalni ured Osijek,  HZZ Područni ured Vukovar i VURA  d.o.o. su 17. veljače 2023. godine organizirali savjetovanje u Vukovaru na temu: Mjere aktivne politike zapošljavanja iz nadležnosti HZZ-a i vaučeri za obrazovanje.

vrh stranice
vrh stranice