Aktualno

HUP Osijek: Mjere za zaposlene mogu koristiti i radnici u podružnicama i tvrtke u likvidaciji

09.04.2020.

Travanjski paket mjera za pomoć gospodarstvu u borbi protiv COVID-19 naišao je na odobravanje poduzetnika, kao i Hrvatske udruge poslodavaca (HUP). Ivan Sarić, pravni savjetnik HUP-ovog regionalnog ureda u Osijeku ističe posebno odluku Ministarstva rada i mirovinskog sustava po kojoj će potpore za očuvanje radnih mjesta moći koristiti i tvrtke koje su otpuštale radnike prije stupanja na snagu travanjskog paketa Vladinih mjera.

Predstavljene mjere HZZ-a u Osijeku

05.03.2020.

Na traženje članova HUP-a te kako i ove godine želimo da poduzetnici s područja Osječko-baranjske županije u što većoj mjeri koriste mjere iz nadležnosti Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, HUP Regionalni ured Osijek i HZZ Regionalni ured Osijek organizirali su prezentaciju: Mjere za zapošljavanje iz nadležnosti HZZ-a usmjerene prema poduzetnicima i EURES usluge za poslodavce koja se održala danas 05. ožujka 2020. godine u Osijeku u prostorijama HUP Reg. ureda Osijek.

Predstavljena aplikacija RuralNET u Jarmini

02.03.2020.

U okviru projekta LOKO LAG – održivi razvoj ruralnog područja razvijena je aplikacija RuralNET čije je predstavljenje održano u ponedjeljak 02. ožujka 2020. godine u Općini Jarmini. Svrha aplikacije je povezivanje poslodavaca i posloprimaca radi obostranog zadovoljstva kako u pronalaženju kvalitetnih i sposobnih radnika tako i pronalaženju kvalitetnih poslova za nezaposlene. Također namjenjena je prije svega za korištenje u području LAG-a te se može koristiti za cijelo područje Republike Hrvatske.

Predstavljene mjere HZZ-a u Vinkovcima

26.02.2020.

Na traženje članova HUP-a te kako i ove godine želimo da poduzetnici s područja Vukovrasko-srijemske županije u što većoj mjeri koriste mjere iz nadležnosti Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, HUP Regionalni ured Osijek i HZZ Područni ured Vinkovci organizirali su prezentaciju: Mjere za zapošljavanje iz nadležnosti HZZ-a usmjerene prema poduzetnicima koja se održala danas 26. veljače 2020. godine u Vinkovcima.

Održan PUMA seminar u Slavonskom Brodu

25.02.2020.

Na traženje članova HUP-a, HUP Regionalni ured Osijek u okviru svojeg PUMA programa organizirao je danas 25. veljače 2020. godine seminar na temu: „Informacijsko-komunikacijske tehnologije u organizacijama“ u Slavonskom Brodu.

vrh stranice
vrh stranice