Aktualno

U Vukovaru održan EU-OSHA seminar

20.04.2021.

Povodom obilježavanja Nacionalnog dana zaštite na radu Hrvatska udruga poslodavaca – Regionalni ured Osijek, uz potporu Europske agencije za zaštitu na radu (EU-OSHA), organizirala je seminar na temu: „Zdrava mjesta rada smanjuju opterećenja“ koji se održao jučera 20. travnja 2021. godine u Vukovaru.

Održan webinar na temu prevencije bolovanja

15.04.2021.

Na traženje članova HUP-a, a s ciljem što bolje informiranosti poslodavaca o odredbama koje imaju otežanu primjenu u praksi, HUP Regionalni ured Osijek u okviru svojeg PUMA programa u suradnji s Institutom za upravljanje apsentizmom organizirao je webinar koji će se održao danas 15. travnja 2021. godine (četvrtak), na temu: Bolovanja i drugi izostanci radnika u pandemiji i nakon nje.

Održan traženi PUMA seminar na temu: Analiza rizika

12.04.2021.

Na traženje članova HUP-a, HUP Regionalni ured Osijek u okviru svojeg PUMA programa u suradnji s članom Altius savjetovanje d.o.o. organizirao je traženi seminarna temu:  „Analiza rizika“ koji se održao danas 12. travnja 2021. godine, ali zbog epidemiološke situacije kao webinar.

U Osijeku održan PUMA seminar “Zakon o radu u praksi”

31.03.2021.

Na traženje članova HUP-a, a s ciljem što bolje informiranosti poslodavaca o odredbama koje imaju otežanu primjenu u praksi, HUP Regionalni ured Osijek u okviru svojega PUMA programa organizirao je seminar na temu „Zakon o radu u praksi” koji se održao danas 31. ožujka 2021. godine u prostorijama Poduzetničkog inkubatora BIOS u Osijeku.

U Slavonskom Brodu održan seminar na temu javne nabave

25.03.2021.

Na traženje članova HUP-a, a s ciljem što bolje informiranosti poslodavaca o odredbama koje imaju otežanu primjenu u praksi, HUP Regionalni ured Osijek u okviru svojega PUMA programa organizirao je 25. ožujka 2021. godine u Slavonskom Brodu seminar na temu „Javna nabava za ponuditelje u praksi”.

Nastavlja se PUMA program u Vukovarsko-srijemskoj županiji i u 2021. godini

08.03.2021.

Značaj PUMA programa, kao i potrebu za istim već petnaestu godinu za redom prepoznaje i Vukovarsko-srijemska županija. U dosadašnjih četrnaest godina provedbe ovog programa u Vukovarsko-srijemskoj županiji, kroz edukaciju i proces stjecanja dodatnih znanja i vještina prošlo je oko 3000 polaznika, a samo prošle godine njih 150. Ugovor o sufinanciranju PUMA programa između HUP-a i Vukovarsko-srijemske županije za 2021. godinu potpisali su danas 08. ožujka 2021. godine Božo Galić, župan i Ivan Sarić, direktor HUP Reg. ureda Osijek.

U Slavonskom Brodu održan seminar na temu prevencije bolovanja

03.03.2021.

Na traženje članova HUP-a, a s ciljem što bolje informiranosti poslodavaca o odredbama koje imaju otežanu primjenu u praksi, HUP Regionalni ured Osijek u okviru svojega PUMA programa organizirao je 03. ožujka 2021. godine u Slavonskom Brodu seminar na temu „Korona kriza kroz prizmu lažnih bolovanja”.

PUMA program u Brodsko-posavskoj županiji nastavlja se i u 2021. godini

19.02.2021.

Značaj PUMA programa, kao i potrebu za istim već petnaestu godinu za redom prepoznaje i Brodsko-posavska županija. U dosadašnjih četrnaest godina provedbe ovog programa u Brodsko posavskoj županiji, kroz edukaciju i proces stjecanja dodatnih znanja i vještina prošlo je preko 2500 polaznika, a samo prošle godine njih 194. Ugovor o sufinanciranju PUMA programa između HUP-a i Brodsko-posavske županije za 2021. godinu potpisali su danas 19. veljače Stjepan Bošnjaković, zamjenik župana Brodsko-posavske županije i direktor HUP Regionalnog ureda Osijek Ivan Sarić.

vrh stranice
vrh stranice