Aktualno

Održana sjednica GSV-a Osječko-baranjske županije

17.12.2020.

 Danas 17. prosinca 2020. godine održana je 11. sjednica Gospodarsko-socijalnog vijeća u Osječko-baranjskoj županiji kojom je predsjedao zamjenik župana Petar Lagator. Na dnevnom redu bilo je stanje nezaposlenosti i zapošljavanja, stanje u gospodarstvu te provođenje mjera za poticanje poduzetništva i poljoprivrede zbog problema uzrokovanih COVID-19 epidemijom na području Osječko-baranjske županije u 2020. godini.

Konferencija: Mogućnosti EU fondova za poduzetnike

13.11.2020.

Osijek, 13.11.2020. - Upravo se u prostorijama Ekonomskog fakulteta u Osijeku održava konferencija u organizaciji HUP- Regionalnog ureda Osijek: „Mogućnosti EU fondova za poduzetnike“. Konferencija je organizirana s ciljem jačanja svjesnosti o mogućnostima koje se pružaju poduzetnicima kroz EU fondove, a fokus je bio na uočavanju prepreka prilikom samog apliciranja. Na konferenciji su se nazočnima uvodno obratili dr.sc. Damir Zorić, glavni direktor HUP-a i dr.sc. Ivan Sarić, direktor Regionalnog ureda Osijek.

Održan sastanak radne skupine na projektu HKO-ELE

09.11.2020.

Sastanak radne skupine u okviru projekta HKO-ELE održao se u ponedjeljak 09. studenoga 2020. godine u prostorijama osječkog Fakulteta elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija na kojem se raspravljalo o dosadašnjim aktivnostima na projektu, kao i o zaduženjima i provedbi oko izrade standarda kvalifikacije.

Održan traženi PUMA seminar iz područja financija

06.11.2020.

Na traženje članova HUP-a, HUP Regionalni ured Osijek u okviru svojeg PUMA programa organizirao je online seminar na temu: „Financijske analize – realna slika aktualnog i predviđanja budućeg poslovanja“ koji se održao u četvrtak 05. studenoga 2020. godine za prijavljenje članove za Osijek, te za prijavljene članove za Vukovar danas 06. studenoga 2020. godine.

U Virovitici održan seminar “Zakon o radu u praksi”

12.10.2020.

Na traženje članova HUP-a s područja Virovitičko-podravske županije, a s ciljem što bolje informiranosti poslodavaca o odredbama koje imaju otežanu primjenu u praksi, HUP Regionalni ured Osijek I Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije organizirali su 12. listopada 2020. godine seminar na temu „Zakon o radu u praksi” u Virovitici.

vrh stranice
vrh stranice