Aktualno

U Osijeku održan PUMA seminar “Zakon o radu u praksi”

25.09.2020.

Na traženje članova HUP-a, a s ciljem što bolje informiranosti poslodavaca o odredbama koje imaju otežanu primjenu u praksi, HUP Regionalni ured Osijek u okviru svojega PUMA programa organizirao je seminar na temu „Zakon o radu u praksi” koji se održao danas 25. rujna 2020. godine na Ekonomskom fakultetu u Osijeku.

U Osijeku održan traženi PUMA seminar na temu kontrolinga

21.09.2020.

Na traženje članova HUP-a, HUP Regionalni ured Osijek u okviru svojeg PUMA programa u suradnji s članom Altius savjetovanje d.o.o. organizirao je seminar na temu: „Utjecaj kontroling nalaza iz Qlik BI rješenja na pronalaženje potencijala u poduzeću“ koji se održao danas u ponedjeljak 21. rujna 2020. godine u Osijeku.

Potpisan novi Sporazum o osnivanju GSV-a Brodsko-posavske županije

02.09.2020.

Dana 02. rujna 2020. godine u Slavonskom Brodu potpisan je novi Sporazum o osnivanju Gospodarsko-socijalnog vijeća Brodsko-posavske županije. U ime Županije potpisnik Sporazuma je bio župan Danijel Marušić, za poslodavace je potpis na Sporazum stavio Ivan Sarić (direktor HUP Regionalni ured Osijek), dok su u ime sindikata to učinili Darko Maras (Nezavisni hrvatski sindikati – NHS), Mato Stanković (Savez samostalnih sindikata Hrvatske – SSSH) i Nada Lovrić (Matica hrvatskih sindikata – MHS).

U Vukovaru predstavljene mjere i potpore HZZ-a

15.07.2020.

Na traženje članova HUP-a, te kako i ove godine želimo da poduzetnici s područja Vukovarsko-srijemske županije u što većoj mjeri koriste mjere iz nadležnosti Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, HUP Regionalni ured Osijek, Razvojna agencija Vukovar – VURA i HZZ Područni ured Vukovar su danas 15. srpnja 2020. godine organizirali korisnu prezentaciju: Mjere za zapošljavanje iz nadležnosti HZZ-a usmjerene prema poduzetnicima u Vukovaru.

Održana završna konferencija projekta „LOKO LAG - Održivi razvoj ruralnog područja“

24.06.2020.

Dana 24. lipnja 2020. godine u Nijemcima je održana završna konferencija projekta LOKO LAG – održivi razvoj ruralnog područja. Nositelj projekta je Lokalna akcijska grupa Bosutski niz, uz partnere: Hrvatska udruga poslodavaca - Regionalni ured Osijek, Hrvatski zavod za zapošljavanje – Područni ured Vinkovci i Općina Jarmina. Ukupna vrijednost projekta 871.351,05 kuna, a projekt traje jednu godinu.

U Slavonskom Brodu i Vinkovcima održana radionica o energetskoj učinkovitosti

19.06.2020.

Na traženje članova HUP-a, a nakon održanog okruglog stola u Osijeku na temu: Trenutni i budući natječaju za poduzetništvo na kojem je najavljena skora objava natječaja te sa ciljem što boljeg informiranja i educiranja poslodavaca o mogućnostima realizacije energetski učinkovitih mjera u njihovim proizvodnim pogonima, kao i u uslužnom sektoru (turizam i trgovina), HUP Regionalni ured Osijek u suradnji s članom HUP-a Best Energy Solutions d.o.o. organizirao je radionicu „Povećanje energetske učinkovitosti u proizvodnim pogonima” u Slavonskom Brodu 18. lipnja, te 19. lipnja u Vinkovcima.

vrh stranice
vrh stranice