Aktualno

Održana Uvodna konferencija projekta „LOKO LAG - Održivi razvoj ruralnog područja“

20.05.2019.

Dana 20. 05. 2019. godine u Općini Jarmina je održana Uvodna konferencija projekta LOKO LAG – održivi razvoj ruralnog područja. Nositelj projekta je Lokalna akcijska grupa Bosutski niz, uz partnere: Hrvatska udruga poslodavaca - Regionalni ured Osijek, Hrvatski zavod za zapošljavanje – Područni ured Vinkovci i Općina Jarmina. Ukupna vrijednost projekta 871.351,05 kuna, a projekt traje jednu godinu.

Održan peti susret znanosti i gospodarstva

15.05.2019.

Peta godina projekta dobrovoljnih studentskih stručnih praksi, kojim se studenti nastoje još tijekom studija upoznati s realnim zahtjevima tržišta rada, koji su zajedničkom suradnjom pokrenuli osječki Ekonomski fakultet i Hrvatska udruga poslodavaca Regionalni ured Osijek, obilježena je 5. Susretom znanosti i gospodarstva, koji se održao u utorak, 14. svibnja.2019. godine na Ekonomskom fakultetu u Osijeku povodom Tjedna karijera Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku.

Započeo projekt „LOKO LAG - Održivi razvoj ruralnog područja“

30.04.2019.

Dana 30. travnja 2019. godine održan je u Nijemcima sastanak projektnog tima prije početka Uvodne konferencije projekta LOKO LAG zakazane za ponedjeljak 20. svibnja 2019. godine u Jarmini. Nositelj projekta je Lokalna akcijska grupa Bosutski niz, uz partnere: Hrvatska udruga poslodavaca - Regionalni ured Osijek, Hrvatski zavod za zapošljavanje – Područni ured Vinkovci i Općina Jarmina. Ukupna vrijednost projekta 871.351,05 kuna, a projekt traje jednu godinu.

U Slavonskom Brodu održana radionica o energetskoj učinkovitosti

15.04.2019.

Na traženje članova HUP-a, a nakon održane radionice u veljači u Osijeku, sa ciljem što boljeg informiranja i educiranja poslodavaca o mogućnostima realizacije energetski učinkovitih mjera u njihovim proizvodnim pogonima, kao i u uslužnom sektoru (turizam i trgovina) te mogućnosti prijave projekta za sufinanciranje iz EU fondova, HUP Regionalni ured Osijek u okviru svojeg PUMA programa u suradnji s članom HUP-a Riteh d.o.o. organizirao je danas radionicu u Slavonskom Brodu na temu: „Povećanje energetske učinkovitosti u proizvodnim pogonima, turizmu i trgovini.“  

vrh stranice
vrh stranice