Aktualno

Održano predavanje Zakon o radu u praksi u okviru projekta RESPECT+

05.07.2019.

U okviru projekta RESPECT+ - Povjerenjem do socijalnog dijaloga kojeg provodi Općina Magadenovac uz partnere: Grad Donji Miholjac i Hrvatsku udrugu poslodavaca, za članove Gospodarsko-socijalnog vijeća održano je u četvrtak 04. srpnja 2019. godine u prostorijama Miholjačkog poduzetničkog centra predavanje na temu: Zakon o radu u praksi.

U Osijeku održana radionica: Provjera inovativnog koncepta-PoC8

02.07.2019.

Na traženje članova HUP-a, a s ciljem što bolje informiranosti poslodavaca o mogućnosti prijave projekta, HUP Regionalni ured Osijek u suradnji s HAMAG BICRO organizirao je u okviru svojeg PUMA programa zanimljivu interaktivnu radionicu na temu: „Provjera inovativnog koncepta-PoC8“ danas u utorak 02. srpnja u svojim prostorijama.

U Lipiku održana sjednica Izvršnog odbora HUP Podružnice Osijek

01.07.2019.

U Lipiku, u organizaciji člana Izvršnog odbora HUP-a Osijek Lipik Glas d.o.o. 28. lipnja 2019. godine održana je redovita sjednica Izvršnog odbora HUP-a Osijek na kojem se raspravljalo o izvješću o radu od prethodne sjednice, kao i o planu i programu rada za naredno razdoblje. Time je nastavljena tradicija održavanja sjednica Izvršnog odbora u različitim županijama pod ingerencijom HUP-a Osijek.

Ljetne radionice na temu: Zaštita na radu u praksi održane na otok Prviću

26.06.2019.

U organizaciji HUP-a i sindikata kao dio projekta s područja zaštite na radu, održane su dvije ljetne radionice na temu: ''Zaštita na radu u praksi''. Prva radionica je za članove HUP-a i sindikata s područja Brodsko-posavske i Požeško-slavonske županije, a druga za iste predstavnike s područja Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije. 

U Osijeku održan PUMA seminar “Zakon o radu u praksi”

14.06.2019.

Na traženje članova HUP-a, a s ciljem što bolje informiranosti poslodavaca o odredbama koje imaju otežanu primjenu u praksi, HUP Regionalni ured Osijek u okviru svojega PUMA programa organizirao je danas 14. lipnja 2019. godine seminar na temu „Zakon o radu u praksi” u svojim prostorijama.

U Osijeku održana radionica Kreni u budućnost bez plastike

05.06.2019.

Na traženje članova HUP-a, a s ciljem što bolje informiranosti poslodavaca o novih zakonodavnim obvezama, HUP Regionalni ured Osijek u suradnji s TERA Tehnopolisom d.o.o. i Gradom Osijekom organizirao je u okviru svojeg PUMA programa zanimljivu interaktivnu radionicu na temu: „Kreni u budućnost bez plastike“ danas u srijedu 05. lipnja u svojim prostorijama.

vrh stranice
vrh stranice