Aktualno

Predstavljene mjere HZZ-a u Osijeku

18.05.2018.

Na traženje članova HUP-a te kako i ove godine želimo da poduzetnici s područja Osječko-baranjske  županije u što većoj mjeri koriste mjere iz nadležnosti Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, HUP Regionalni ured Osijek i HZZ Regionalni ured Osijek organizirali su prezentaciju: Poticanje i sufinanciranje zapošljavanja za poduzetnike koja se održala u petak 18. svibnja 2018. godine u prostorijama HUP-a Reg. ureda Osijek.

U Kutjevu održana uvodna konferencija povodom početka projekta „Jačanje socijalnog dijaloga – zaštita na radu – izazov ili prilika?“

09.05.2018.

Dana 09. svibnja 2018. godine održana je u Kutjevu uvodna konferencija za novinare povodom početka projekta „Jačanje socijalnog dijaloga – zaštita na radu – izazov ili prilika?“ u kojem  HUP sudjeluje kao partner projekta. Nositelj projekta je Nezavisni sindikat radnika u proizvodnji hrane i pića, a ostali partneri su: Brodsko posavska županija, Nezavisni hrvatski sindikati, Nezavisni sindikat „Socijalna pravda”,  te Požeško slavonska županija. Na uvodnoj konferenciji predstavljen je cjelokupni projekt medijima, a prezentaciju su održali  Željko Jurić, predstavnik sindikata i Vedrana Gado, predstavnik HUP-a.

U Novoj Gradišci održana sjednica Izvršnog odbora HUP Podružnice Osijek

20.04.2018.

U Novoj Gradišci, u organizaciji dopredsjednika Izvršnog odbora HUP-a Osijek gosp. Dalibora Ptačnika, Tang d.o.o. Nova Gradiška 20. travnja 2018. godine održana je redovita sjednica Izvršnog odbora HUP-a Osijek na kojem se raspravljalo o izvješću o radu od prethodne sjednice, kao i o planu i programu rada za naredno razdoblje. Time je nastavljena tradicija održavanja sjednica Izvršnog odbora u različitim županijama pod ingerencijom HUP-a Osijek.

U Vukovaru održan PUMA seminar

19.04.2018.

Na traženje članova, nakon Osijek i Slavonskom Broda, u Vukovaru je  danas održan seminar na temu: “Naplata potraživanja i ovrha na plaći” u organizaciji HUP Reg. ureda Osijek. Seminar su održali stručnjaci EOS Matrixa: Tomislav Bertol, voditelj prodaje i Sonja Pranjić, sektor pravnih poslova.

Sastanak Kluba HUP Osijek HR

18.04.2018.

U srijedu 18. travnja 2018. godine u prostorijama HUP Reg. ureda Osijek održan je sastanak Kluba HUP Osijek HR na temu GDPR-a. Članovi Kluba su izmijenili iskustva oko same implementacije ovog zahtjevnog procesa u svojim tvrtkama koji uskoro stupa na snagu. Ove i slične teme će i dalje biti prisutne na sastancima Kluba, što je upravo i cilj Kluba, uz međusobno povezivanje voditelja ljudskih potencijala članova HUP-a i razmjena iskustva, znanja i dobrih praksi. Sljedeći sastanak će biti održan krajem svibnja u Spider grupi d.o.o. Pitomača.

vrh stranice
vrh stranice