Aktualno

Održane radionice HUP Reg. ureda Osijek i AZOP-a na temu: Kako se pripremiti za nadzor AZOP-a?

07.09.2023.

Na traženje članova HUP-a sa s ciljem što bolje informiranosti poslodavaca o propisima koje imaju otežanu primjenu u praksi, HUP Regionalni ured Osijek u suradnji sa Agencijom za zaštitu podataka (AZOP) organizirao je radionice u okviru EU ARC projekta u Slavonskom Brodu, Vinkovcima i Antunovcu na temu: „Kako se pripremiti za nadzor AZOP-a?“ Započelo se u utorak 05. rujna u Slavonskom Brodu, te nastavilo u Vinkovcima 06. rujna, i danas 07. rujna je održana u Antunovcu.

U Osijeku predstavljeni trenutni i budući EU natječaji za poduzetništvo

07.07.2023.

Predstavljanje trenutnih i budućih EU natječaja za poduzetništvo, održano je 07. srpnja 2023. godine u Osijeku u prostorijama HUP Regionalnog ureda Osijek. Savjetovanje je namijenjeno članovima Koordinacije profesionalaca za EU fondove Salavonije I Baranje, a natječaje je predstavila Spomenka Đurić, državna tajnica u Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

Webinar: "Koji poticaji mogu ubrzati rast vašeg poslovanja"

26.05.2023.

Na traženje članova HUP-a sa s ciljem što bolje informiranosti poslodavaca o mjerama koje imaju otežanu primjenu u praksi, HUP Regionalni ured Osijek u okviru svojeg PUMA programa u suradnji s članom Vision Compliance d.o.o. organizirao je webinar na temu: „Koji poticaji mogu ubrzati rast vašeg poslovanja“ koji se održao 26. svibnja 2023. godine.

U Osijeku održan seminar na temu javne nabave

24.05.2023.

Na traženje članova HUP-a, a s ciljem što bolje informiranosti poslodavaca o odredbama koje imaju otežanu primjenu u praksi, HUP Regionalni ured Osijek u okviru svojega PUMA programa organizirao je 24. svibnja 2023. godine u Osijeku seminar na temu „Javna nabava za ponuditelje u praksi i pregled prilika za financiranje u 2023. godini za poduzetnike“.

U Vinkovcima održan PUMA seminar “Zakon o radu u praksi”

19.05.2023.

Na traženje članova HUP-a, a s ciljem što bolje informiranosti poslodavaca o odredbama koje imaju otežanu primjenu u praksi, HUP Regionalni ured Osijek u okviru svojeg PUMA programa organizirao je seminar na temu „Zakon o radu u praksi“ koji se održao 19. svibnja 2023. godine u Vinkovcima.

vrh stranice
vrh stranice