25.09.2018. okrugli stol Socijalni dijalog u Splitsko-dalmatinskoj županiji, HUP, Regionalni ured Split, Bernardinova 1, 11,00

25.09.2018.

U sklopu provedbe projekta SPARTAK - Socijalno partnerstvo za razvoj i konkurentnost, 25. rujna 2018. s početkom u 11,00 sati, u prostorijama Hrvatske udruge poslodavaca Regionalnog ureda Split, Bernardinova 1, održat će se okrugli stol pod nazivom Socijalni dijalog u Splitsko-dalmatinskoj županiji.

 Okrugli stol ima za cilj analizirati i revidirati postojeći dokument Analiza socijalnog dijaloga u Splitsko-dalmatinskoj županiji (u privitku poziva), kako bi se isti nadogradio korištenjem sinergije interesa svih socijalnih partnera te unaprijedila kvaliteta socijalnog dijaloga kroz razvoj i jačanje administrativnih i stručnih kapaciteta.

Projekt SPARTAK – Socijalno partnerstvo za razvoj i konkurentnost usmjeren je ka rješavanju ključnih razvojnih problema Splitsko-dalmatinske županije vezanih za pitanje rada, zapošljavanja, konkurentnosti i održivog gospodarskog razvoja te je financiran iz Europskog socijalnog fonda.

Nositelj projekta je JU Rera S.D. za koordinaciju i razvoj Splitsko- dalmatinske županije, a projektni partneri su Hrvatska udruga poslodavaca i Cluster za eko-društvene inovacije i razvoj CEDRA Split.

Moderator je Vesna Ivić Šimetin, direktorica HUP regionalnog ureda Split.

Na okruglom stolu sudjelovat će predstavnici Hrvatske udruge poslodavaca iz područja ugostiteljstva i turizma, brodogradnje, industrije, ICT sektora i ostalo; predstavnici ustanova i udruga civilnog sektora i predstavnici institucija iz javnog sektora.

vrh stranice