23.10.2017. Seminar: Što kineziologija i medicina rada mogu učiniti za zdraviji i duži radni vijek; Vijećnica Virovitičko-podravske županije, Trg Lj. Patačića 1, Virovitica, 10:00

23.10.2017.

Seminar na temu: „Što kineziologija i medicina rada mogu učiniti za zdraviji i duži radni vijek“ u sklopu europske kampanje „Zdrava mjesta rada za sve uzraste 2016.-2017.“ uz primjere dobre prakse, u organizaciji Zavoda za unapređenje zaštite na radu i Hrvatske udruge poslodavaca, a seminar će se održati u ponedjeljak 23. listopada 2017. godine u vijećnici Virovitičko-podravske županije, u Virovitici, Trg Ljudevita Patačića 1, s početkom u 10 sati.
Na seminaru će se predstaviti ciljevi kampanje Europske agencija za zaštitu na radu “Zdrava mjesta rada za sve uzraste” 2016.-2017.; istaknuti ulogu kineziologije u zdravom starenju, kao i ulogu medicine rada; istaknuti kako spriječiti ili zaustaviti napredovanje mišćino-koštanih poremećaja, te istaknuti primjere dobre prakse.

Seminar organizira Zavod za unapređivanje zaštite na radu - središnja javna institucija u ovom području, zajedno s Hrvatskom udrugom poslodavaca i sindikalnim središnjicama. Europska agencija za zaštitu na radu (EU OSHA) dala je potporu za održavanje ovog seminara, a Virovitičko-podravska županija pruža gostoprimstvo.

Sudionici će dobiti Potvrde o sudjelovanju Europske agencije za zaštitu na radu i Zavoda za unapređivanje zaštite na radu.

Prijave su otvorene do utorka 17.10.2017. godine do 14 sati na e-mail: ravnateljstvo@zuznr.hr
vrh stranice