USPJEŠAN KORAK d.o.o.

22.01.2018.

Na temelju dugogodišnjeg iskustva rada na pripremi i implementaciji projekata financiranih iz EU fondova u Mađarskoj, 2015. godine osnivamo Uspješan korak d.o.o. sa sjedištem u gradu Zagrebu te s podružnicom u Osijeku. Cilj širenja poslovanja na hrvatsko tržište jest ponuditi podršku javnim institucijama, nevladinim organizacijama i privatnim poduzećima u pripremi i provedbi kvalitetnih projekata. Naša vizija je graditi uspjeh naših klijenata. Nudimo konzultantske usluge, praćenje mogućnosti za dobivanje sredstava iz domaćih i europskih fondova, savjetovanje, izradu projektne dokumentacije i provođenje projekata te vođenje edukativnih seminara i radionica.
Kao izvršitelji projekata oslanjajući se na naše dugogodišnje iskustvo pružamo profesionalnu pomoć hrvatskim tvrtkama i organizacijama kako bi našle i pridobile potpore iz fondova Europske unije, te tako ostvarile prednost pred svojim konkurentima.
Više od deset godina kao stručnjaci radimo na uspjehu hrvatskih tvrtki, organizacija, ustanova i samouprava. Kako?
S jedne strane pronalazimo i najučinkovitije koristimo sredstva iz fondova Europske unije, a s druge strane pružamo jedinstvene, posebne obrazovnim programima koji su prilagođeni pojedinačnim potrebama tvrtke, na taj način naši klijenti stječu nepremostivu prednost u sve oštrijoj konkurenciji na tržištu.
Naši partneri su do sada osvojili potpore od 80.000.000 kn, te je okupno održano 34 tisuće sati obrazovanja za 3200 osoba. Što se tiče našeg rada, želimo maksimalno izići u susret našim klijentima s područja cijele Hrvatske, te im pružiti 101% usluge.


Kontakt:
Adresa: Gundulićeva 56, Zagreb
Telefon: 0916055821
e-mail: ured@uspjesankorak.hr
web: http://www.uspjesankorak.hr/hrvatski/naslovnica_2/
facebook: http://bit.ly/2Dwtl0X
vrh stranice
vrh stranice