Uručena priznanja učenicima Srednje škole Novska za osvojenih 5.000 kuna na HUP natječaju Poduzetnici budućnosti

06.03.2020.

Novska, 6.3.2020. – Danas su u prostorima srednje škole Novske predstavnici Hrvatske udruge poslodavaca uručili priznanja srednjoškolskom timu nagrađenom u sklopu natječaja „Poduzetnici budućnosti“ za projekt „Radionica za prostorno savijanje cijevi i profila” s kojim su osvojili 5.000 kuna.

Radionica za prostorno savijanje cijevi i profila projekt je kojem je tržište prvenstveno orijentirano na usluge prostornog savijanja čeličnih bešavnih cijevi za cijevne instalacije (vodovodi, plinovodi, toplovodi, brodogradnja). Prednosti prostornog savijanja su prije svega u smanjenju troškova naručitelja usluge.

Kratko predavanje o poduzetništvu učenicima je održala Ivana Rumac iz tvrtke ABS Sisak i izjavila:“ Za poslovni uspjeh važne su ideje, rad, trud, prepoznavanje potreba tržišta i timski rad, a ovim projektom pokazali ste kako razmišljate poduzetnički i inovativno te ste na pravom putu do ostvarenja svojih ciljeva i ambicija. Projekt HUP-a Poduzetnici budućnosti podržali smo jer vjerujemo u mlade ljude i njihove ideje te jer želimo promicati izvrsnost i poduzetnički duh u hrvatskim školama"

 

Natječaj „Poduzetnici budućnosti“ namijenjen je timovima svih srednjih škola Republike Hrvatske, nagrađuje se svake godine 25 najboljih projekata s ukupnim nagradnim fondom od 250.000 kuna, a Hrvatska udruga poslodavaca provodi ga u partnerstvu s predstavništvom Europske komisije u Hrvatskoj i pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja te Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta.

vrh stranice
vrh stranice