14.03.2023. Predstavljanje Javnog poziva za iskaz interesa za sudjelovanjem u regionalnim lancima vrijednosti Panonske, Sjeverne i Jadranske Hrvatske, MS Teams, 10:00 sati

14.03.2023.

Poštovani članovi,

U suradnji s Ministarstvom regionalnoga razvoja i fondova EU, pozivamo Vas na predstavljanje Javnog poziva za iskaz interesa za sudjelovanjem u regionalnim lancima vrijednosti Panonske, Sjeverne i Jadranske Hrvatske koje će se održati u utorak, 14.3.2023. godine s početkom u 10.00 sati putem MS Teamsa. Nakon izlaganja, sudionici će imati priliku postaviti pitanja. Pitanja također možete postaviti već i prilikom prijave na događanje kako bi osigurali da će u ograničenom vremenu biti odgovoreno.

Nakon donošenja Planova za industrijsku tranziciju Panonske, Sjeverne i Jadranske Hrvatske i provedenog inicijalnog mapiranja regionalnih lanaca vrijednosti u kojemu je zaprimljeno više od 2.000 prijava, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije raspisuje kontinuirano otvoren javni poziv za iskaz interesa za sudjelovanjem u regionalnim lancima vrijednosti Panonske, Sjeverne i Jadranske Hrvatske. Javni poziv usmjeren je na poduzetnike, ali i druge dionike iz regija koji svojim radom doprinose usmjeravanju regionalnog gospodarstva prema prioritetnim nišama definiranima u okviru Planova za industrijsku tranziciju. Iskazom interesa svaki dionik postaje dijelom strateškog foruma ključnih dionika okupljenih u okviru pojedinog lanca vrijednosti te na taj način sudjeluje u kreaciji javnih politika za industrijsku tranziciju doprinoseći jačanju konkurentnosti regije. Hrvatska udruga poslodavaca u ulozi partnera podržala je sve dosadašnje aktivnosti kako bi poduzetnike pravovremeno uključila u definiranje podloga za buduće prilike za sufinanciranje investicija koje će doprinijeti industrijskom razvoju regija.

Za sudjelovanje potrebno je prijaviti se putem LINK-a do petka, 10. ožujka 2023. godine.

vrh stranice