13.10.2022. Okrugli stol: Iskusni poduzetnici (seniori & mentori) za poduzetnike koji traže pomoć, HUP, Radnička cesta 37a, Zagreb, 10:00

13.10.2022.

HUP - Udruga malih i srednjih poduzetnika u partnerstvu s Klubom poduzetnika seniora SENTOR i CEPOR-om i uz pokroviteljstvo Veleposlanstva Nizozemske u Zagrebu, organizira i poziva Vas na OKRUGLI STOL na temu:

 ISKUSNI PODUZETNICI (seniori & mentori) za poduzetnike koji traže pomoć

koji će se održati u četvrtak  13. listopada 2022. godine, od 10 do 12:30  sati u prostorijama Hrvatske udruge poslodavaca, Radnička cesta 37a, Zagreb.

Najavljujemo dolazak Franka van Santen-a i Florisa Oskama iz nizozemskog udruženja Soundboard koje u Nizozemskoj već 40 godina okuplja 300 umirovljenih poduzetnika – mentora – volontera i godišnje pruža podršku za više od 2.000 nizozemskih poduzetnika suočenih s izazovima u poslovanju. 

Tijekom okruglog stola svoja iskustva podijelit će dosadašnji sudionici mentorskog programa, te će biti podijeljene informacije o mogućnostima uključivanja u mentorski program SENTOR-a – i za mentore i za one koji trebaju mentorstvo.

Program

Prijavu možete poslati do ponedjeljka 10. listopada 2022putem prijavnog obrasca na sljedećem linku:  OVDJE.

Veselimo se Vašem sudjelovanju.

 

vrh stranice