Sastanak nove predsjednice HUP-a Rijeka i župana PGŽ-a sa suradnicima

26.07.2021.

Župan Zlatko Komadina održao je 22. srpnja 2021. sastanak s novoizabranim vodstvom HUP-a Podružnica Rijeka predvođenim predsjednicom Mašom Smokrović, dopredsjednikom Josipom Rupčićem te direktorom Nenadom Seifertom.

Na sastanku je bilo riječi o dosadašnjoj suradnji kao i planovima za naredno razdoblje. Županija i HUP surađuju kroz rad županijskog Gospodarsko-socijalnog vijeća te na provedbi  županijskih mjera  potpora poduzetnicima za prilagodbu rada u vrijeme pandemije koronavirusa kroz koje je prošle godine dodijeljeno 7 milijuna kuna. Uz već dodijeljenih 2 milijuna ove godine, u rebalansu proračuna planirano je još preko 4 milijuna kuna za ovu namjenu. Na sastanku je bilo riječi i o poduzetničkim poslovnim zonama kao i poticanju i popularizaciji srednjoškolskog strukovnog obrazovanja te edukaciji najboljih studenata za stjecanje dodatnih praktičnih znanja. Direktor HUP-a Podružnica Rijeka Nenad Seifert pohvalio je suradnju sa županijom.

Sastanku su prisustvovali i zamjenik župana Petar Mamula te privremeni pročelnik UO za turizam, poduzetništvo i ruralni razvoj Mladen Brajan.

vrh stranice
vrh stranice