Izvršni odbor Udruge održan u Poliklinici Vita

02.06.2015.

Članovi Izvršnog odbora HUP-Udruge privatnih poliklinika, bolnica, lječilišta i ustanova za zdravstvenu skrb održali su sjednicu Izvršnog odbora 2. lipnja 2015. u prostorima predsjednika Udruge Zorana Kneževića u Poliklinici Vita, Šibenik.
Članovi Izvršnog odbora Branimir Ćurić, Dijana Ćuk, Miroslav Kinčl, Slaven Janečić, Petar Lozo i Zoran Knežević raspravljali su o aktualnom stanju u djelatnosti zdravstva te donošenju izmjena i dopuna dva izuzetno važna zakona za zdravstvenu djelatnost Zakon o zdravstvenoj zaštiti i Zakon o obveznom zdravstvenom osiguranju. Zaključak članova je da smjer predloženih izmjena Zakona osiguravaju za pacijente povećanje usluga, povećanje kvalitete radnih uvjeta za zdravstvene djelatnike a što je vrlo važno onemogućava rad na crno. Također je zaključeno kako je ovo dobar smjer provedbe reforme zdravstva koja mora osigurati dobrobit svih u sustavu.

Poliklinika VITA http://www.dijagnostika-vita.hr/ obavlja djelatnosti iz specijalističko - konzilijarne zdravstvene zaštite i dijagnostike. Osnovna misija poliklinike je povezivanje razine kvalitete zdravstvenih usluga. Vizija i ideja društva je osigurati pouzdanu i pravovremenu dijagnostiku, jer je to osnovni preduvjet uspješnog liječenja. Poliklinika VITA osnovana je kao privatna i potpuno digitalizirana poliklinika u RH, a pruža usluge dijagnostike:
magnetske rezonancije, kompjutorizirane tomografije, digitalizirane radiografije, ultrazvka sa obojenim doplerom, digitalne mamografije, panoramskog snimanja čeljusti i denzitometrije na CT uređaju.
vrh stranice
vrh stranice