23.11.2022. Webinar: Korištenje društvenih mreža u poslovne svrhe; 10:00

23.11.2022.

Na traženje članova HUP-a, HUP Regionalni ured Osijek u okviru svojeg PUMA programa organizira webinar na temu: „Korištenje društvenih mreža u poslovne svrhe“ koji će se održati u srijedu 23. studenoga 2022. godine s početkom u 10 sati.  Webinar traje do 13 sati. 

Društvene mreže prošle su kratki put od sporednog kanala za komunikaciju, zabavu i razonodu do ozbiljnog fenomena koji formira javno mnijenje i  pokreće značajne društvene promjene. U tom kontekstu našle su se u  središtu marketinških planova kako malih poduzetnika tako i velikih multinacionalnih korporacija. Na radionici predstaviti ćemo neke od glavnih društvenih mreža koje se koriste u našoj regiji (Facebook, Instagram, Linkedin), te pružiti uvod u novu zvijezdu među mrežama – TikTok. Govoriti ćemo o sličnostima, razlikama, značajkama te na koji način nam mogu koristiti u svakodnevnom poslovanju.

Sadržaj webinara:

             Uvod u društvene mreže

             Vrste društvenih mreža

             Facebook

o             Vođenje Facebook stranice        

o             Oglašavanje na Facebooku

             Značajke Instagrama i zašto je dobar?

             „Facebook za posao“ – kako nam LinkedIn može pomoći?

             TikTok  - nova društvena mreža koja osvaja sve veću pažnju

             Zaključak i rasprava

Webinar je namijenjen početnicima, naprednim korisnicima, kao i svim zainteresiranima. Početnici koji tek kreću u korištenje društvenih mreža, dobiti će uvid u kratki  presjek funkcionalnosti na temelju kojih mogu donijeti zaključak koja društvena mreža najbolje odgovara vlastitim poslovnim ciljevima te se upoznati se sa karakteristikama i načinima komunikacije. Iskusniji korisnici društvenih mreža moći će razmijeniti iskustva te steći uvide o naprednijem korištenju društvenih mreža i mogućnostima oglašavanja.

Predavanje će održati Dean Krizmanić. Trenutno vlasnik svojeg poduzeća, te uz dugogodišnje radno iskustvo na poslovima digitalnog marketinga. Radi kao i vanjski suradnik za Algebru upravo na ovoj i sličnim temama, te pruža savjetovanje poduzećima u tranziciji na digitalno poslovanje, kao i vođenje marketinških kampanja

Sudjelovanje na webinaru je besplatno za članove HUP-a.

Molimo da svoje sudjelovanje prijavite putem prijavnice do utorka 22. studenoga 2022. godine do 12 sati elektronskim putem na: hup-osijek@hup.hr

vrh stranice