15.12.2021. „Obilježavanje 20. godišnjice djelovanja HUP-Udruge informatičke i komunikacijske djelatnosti“-HUP, Radnička cesta 37a

15.12.2021.

Svečano obilježavanje 20. godišnjice djelovanja HUP-Udruge informatičke i komunikacijske djelatnosti (HUP-ICT-a upriličiti će se u srijedu, 15. prosinca 2021., s početkom u 17.00 sati, u novim prostorijama HUP-a, Radnička cesta 37a, Zagreb.

Na inicijativu nekoliko informatičkih tvrtki u prosincu 2001. godine osnovana je HUP-ICT Udruga kako bi u svojstvu socijalnog partnera artikulirala i zastupala interese poslodavaca i poduzetnika u informatičkoj i telekomunikacijskoj djelatnosti.

Od tada do danas HUP ICT je ostao jedina reprezentativna udruga poslodavaca koja promiče značaj ICT industrije kao jako od najznačajnijih pokretača održivog gospodarskog razvoja i društvenog napretka.

Vjerujemo kako smo od osnivanja Udruge do danas bili važna karika u jačanju dijaloga i suradnje predstavnika gospodarstva, državne vlasti te znanosti i obrazovanja što su ključni preduvjeti za jačanje ICT industrije ali i ukupnog gospodarstva.

Poštovani članovi HUP-ICT Udruge, kroz ova dva desetljeća, od početnih tridesetak osnivača iz godine u godinu povećavali smo broj članova, a to je najbolja potvrda da je HUP – ICT istinski glas ICT sektora koji se, u okolnostima u kojima djelujemo, bori za interese hrvatskih poslodavaca i poduzetnika. Danas su članovi naše Udruge male i srednje i velike tvrtke koje zapošljavaju gotovo dvadeset tisuća radnika u ICT industriji.

HUP - ICT to nikad ne bi postao bez Vas koji ste svih ovih godina pokretali hvale vrijedne inicijative, projekte prema izvršnoj vlasti na nacionalnoj i lokalnim razinama i ostalim relevantnim dionicima javne vlasti.

Stoga nam je čast i zadovoljstvo pozvati vas na obilježavanje 20 godišnjice rada HUP-ICT Udruge.

 

Boris Drilo

predsjednik Udruge

vrh stranice