02.10.2015. DAN VELIKIH PLANOVA 2015.: Kako pripremiti tvrtku za poslovanje u 2016. godini, Hotel Westin, Zagreb,10:00

02.10.2015.

Hrvatska udruga poslodavca i ove je godine partner u organizaciji konferencije „Dan velikih planova“ poslovnog tjednika Lider koja će se održati 02. listopada 2015. u hotelu Westin. Teme ovogodišnje konferencije posvećene su nadolazećim izborima i očekivanjima gospodarstvenika za 2016. godinu, a viđenja Hrvatske udruge poslodavaca iznijet će predsjednica HUP-a, Gordana Deranja u svom uvodnom obraćanju.
O prilikama za gospodarstvo kao i mogućnostima rasta posebno će se govoriti na okruglom stolu, gdje će HUP iznijeti objedinjene stavove i razmišljanja, tvrtki članica.

O konferenciji Dan velikih planova; Kako tvrtku pripremiti za poslovanje u 2016. godini?
Hrvatska je tehnički izišla iz recesije i ususret parlamentarnim izborima ušla u fazu kada se očekuje opravak. No što nas očekuje u 2016. godini? Kakve prognoze priprema Vlada, a što kaže oporba? Koje uvjete za daljnji rast moramo ispuniti?

Nakon šest uspješnih konferencija, poslovni tjednik Lider i ove godine organizira Dan velikih planova, i to 2. listopada u zagrebačkom hotelu Westin. Na konferenciji ćemo odgovoriti na ova i mnoga druga pitanja, a cilj nam je dati korisne i upotrebljive informacije za izradu i doradu planova u kontekstu očekivanog oporavka . Namjera je i dati poduzetnicima i svima koji rade poslovne planove za 2016. godinu praktične upute za usvajanje optimalnih projekcija. Prezentirat će se i procjene o tome kakva će biti sljedeća poslovna godina, tako da svatko može odabrati kombinaciju signala koji mu se čine najvažnijima.

Na konferenciji će osim premijera Zorana Milanovića, sudjelovati i ministar financija Boris Lalovac, potpredsjednik Vlade Branko Grčić, predsjednica Hrvatske udruge poslodavaca Gordana Deranja, čelnik Erste Banka Christoph Schöfböck, predsjednik Uprave Ine Zoltán Áldott, odvjetnik i poduzetnik Marijan Hanžeković, vlasnik Mlinara Mato Škojo, ekonomist Vladimir Gligorov i mnogi drugi.

Više informacija o konferenciji i uvjetima prijave možete pronaći na http://lider.media/dvp15/

PROGRAM
vrh stranice