Tehnički propisi pristigli na očitovanje - rok: 15.06.2020.

12.05.2020.

Molimo da najkasnije do 15. 06. 2020. godine u točki 6. priloženog obrasca (odgovor EU notifikacija.pdf) unesete primjedbu ili mišljenje te dostavite ispunjeni obrazac na e-mail adresu: iva.nappholz@hup.hr. Ukoliko središnja kontaktna točka ne zaprimi primjedbu ili mišljenje smatrat će se da hrvatska strana nema interesa u vezi nacrta propisa države koji je notificiran.

Izmjene Zakona o električnoj energiji iz 1998. i Zakona o okolišnim porezima o provedbi postupnog ukidanja sporazuma o netiranju za male potrošače

Uredba Agencije za medicinske proizvode o internetskoj proizvodnji i rukovanju zamjenskim otopinama (propisi o dijalizi)

Zakon o izmjeni Zakona o duhanu i Zakona o trošarinama na alkohol, duhan, gorivo i električnu energiju

Izmjena određenih Uredbi o Zakonu o robi zbog tehničkih promjena

Naredba Vijeća ministara o izmjeni Uredbe o zahtjevima za kvalitetu tekućih goriva, uvjetima, postupku i metodi njihove kontrole, donesena Naredbom br. 156 Vijeća ministara iz 2003.

Communiqué On TS 2793/T1 Textile-Wool Woven Fabrıcs for Apparel Use

Communiqué On TS EN ISO 2398 Rubber Hoses, Textile-Reinforced, For Compressed Air - Specification Standard

Communiqué On TS 6269/T2 Rolling – Single Row, Radial Deep Groove Ball Bearings Standard

Odluka kojom se izmjenjuje odluka od 18. siječnja 2018. o pokositrenim materijalima i predmetima namijenjenima za uporabu u postrojenjima za proizvodnju, distribuciju i pakiranje koji dolaze u dodir s vodom namijenjenom za ljudsku potrošnju

Obrazac 

 

vrh stranice