Tehnički propisi pristigli na očitovanje - rok: 07.09.2020.

25.08.2020.

Molimo da najkasnije do 07.09.2020. godine u točki 6. priloženog obrasca (odgovor EU notifikacija.pdf) unesete primjedbu ili mišljenje te dostavite ispunjeni obrazac na e-mail adresu: iva.nappholz@hup.hr. Ukoliko središnja kontaktna točka ne zaprimi primjedbu ili mišljenje smatrat će se da hrvatska strana nema interesa u vezi nacrta propisa države koji je notificiran.

Propisi o audiovizualnim medijskim uslugama iz 2020.

TSPI P06.460 Tople asfaltne mješavine (63 stranice)

Ispravak pravnih nedostataka i razlika kao i provedba drugih manjih izmjena raznih pravnih odredbi u okviru područja nadležnosti Ministarstva gospodarskih poslova i klimatske politike (Zajednički zakon iz 2020. Ministarstva gospodarskih poslova i klimatske politike)

Nacrt uredbe o procjeni stručnosti odobrenih stručnjaka

Uredba o izmjeni članka R. 324-3. Zakonika o turizmu koji se odnosi na informacije koje posrednici za najam smještaja dostavljaju općinama

Uredba o obaveznim informacijama za sve ponude najma turističkog smještaja

RVS 08.05.01 Tehnički uvjeti ugovora, izrada temelja, piloti, zidovi dijafragme i mikropiloti

RVS 08.05.05 Tehnički uvjeti ugovora, izrada temelja, potporni zid s kraljevskim pilotom

Uredba Predsjednika Vlade pokrajine Beč kojom se donose detaljniji propisi o obavljanju djelatnosti putničkog prijevoza autotaksi prijevozom u Beču (Bečka uredba o obavljanju djelatnosti putničkog prijevoza autotaksi prijevozom – LBO)

Nacrt Prijedloga zakona Vlade upućen parlamentu o izmjeni Zakona o uslugama prijevoza, članka 155. Zakona o cestovnom prometu i članaka 25. i 27.a Zakona o vozilima.

Specifikacije nadzorne baze podataka za Poreznu i carinsku upravu

Državni ugovor za novu regulaciju sustava igara na sreću u Njemačkoj (Državni ugovor o igrama na sreću 2021. – GlüStV 2021)

Smjernice o najboljoj praksi za optimizaciju troškova ispunjavanja zahtjeva za najmanja energetska svojstva za različite kategorije zgrada

Obrazac 

 

vrh stranice