29.9.2016. Mobility Day konferencija, Hotel Antunović, Zagreb

29.09.2016.

Poštovani članovi,

s ponosom Vam predstavljamo jubilarnu, 10. po redu, MobilityDay konferenciju! MobilityDay konferencija je vodeća ICT i poslovna regionalna (SEE) konferencija u području računalnog oblaka, primjeni mobilnih rješenja, novih tehnologija i njihove primjene u poslovanju, obrazovanju i svakodnevnom životu. Iz godine u godinu donosi informacije o najnovijim trendovima u ovom segmentu u svijetu.

Središnja tema MobilityDay 2016 konferencije je MOBILNOST POSVUDA - kontinuitet poslovanja i povećanje produktivnosti upotrebom mobilnih cloud rješenja, te njihova upotreba u poslovanju, u privatnom životu i obrazovanju.
MobilityDay2016 konferencija održat će se 29. rujna 2016. u Hotelu Antunović u Zagrebu.

Sada je pravo vrijeme da uhvatite Super Early Bird http://mobilityday.com/Registration ponudu koja traje do 15. srpnja 2016. godine.

Svim članovima HUP-a odobren je dodatni popust od 10 posto na Super Early Bird registraciju. Ne propustite priliku i registrirajte se do 15. srpnja 2016! Popust možete iskoristiti tako da prilikom registracije upišete kod #hupmd16.

Pitate se zašto bi se prijavili ako još nije objavljen program konferencije? Zato što Vam za naš 10. rođendan pripremamo zanimljiva predavanja, super predavače i mnoštvo interesantnih tema. Pratite nas na http://www.mobilityday.com/.

Pridružite nam se i ove godine na MobilityDay2016 konferenciji!
vrh stranice