25.03.2022. Webinar: Mali i srednji poduzetnici na tržištu kapitala: Osnove održivog financiranja, 10:00

25.03.2022.

Povodom obilježavanja Svjetskog i Europskog tjedna novca pozivamo Vas na Webinar koji Hrvatska udruga poslodavaca organizira u suradnji s Zagrebačkom burzom  na temu  MALI I SREDNJI PODUZETNICI NA TRŽIŠTU KAPITALA: OSNOVE ODRŽIVOG FINANCIRANJA“ koji će se održati u 25. ožujka 2022. u trajanju od 10 do 12:30 sati.

Javno tržište kapitala jamči poduzećima siguran rast i dodatni izvor financiranja, što je ključno za oporavak nakon krize, ali i postizanje novih ciljeva. Poduzetnici su se u zadnje 2 godine suočili sa novim izazovima koji uz financiranje uključuju i prodaju vlasništva, širenje na nova tržišta, te usklađivanje sa zahtjevima vezanima za digitalizaciju i „zelenoposlovanje. Mnogobrojni mali i srednji poduzetnici diljem svijeta i Europske Unije prihvatili su tržište kapitala i osigurali održivost poslovanja, o odnedavno se i hrvatskim poduzetnicima pruža jednaka prilika. Na webinaru saznajte kako osigurati stabilno poslovanje uz pomoć vanjskih investitora.

Predavanje će održati gospođa Morana Plejić dipl.oecc, Voditeljica Progress tržišta za male i srednje poduzetnike.

Molimo vas da svoje sudjelovanje na predmetnom webinarnu potvrdite OVDJE najkasnije do 23. ožujka 2022.  Poveznicu/link za sudjelovanje dobit ćete putem e-mail-a dan ranije.

vrh stranice