24.5.2016. Panel rasprava: KREATIVNOST I ZNANJE ZA BOLJU HRVATSKU“, Radnička cesta 52, HUP, 11:00

24.05.2016.

Predmetna se rasprava održava u okviru mjeseca Kreativnih i kulturnih industrija koju organiziraju Hrvatska udruga poslodavaca i Hrvatski klaster konkurentnosti kreativnih i kulturnih industrija od 16. svibnja do 21. lipnja 2016., a s ciljem boljeg razumijevanja važnosti sektora kreativnih i kulturnih industrija za razvoj gospodarstva i društva u cjelini.
Tijekom Mjeseca kreativnih i kulturnih industrija HUP u suradnji s partnerima organizira niz okruglih stolova/događanja kojima nastojimo dodatno promovirati kreativne i kulturne industrije kao gospodarske grane, a jedna od njih je i panel „Kreativnost i znanje za bolju Hrvatsku“.

Koliko je kreativnost zastupljena u hrvatskom obrazovnom sustavu? Je li kreativno obrazovanje dovoljno zastupljeno u Strategiji znanosti, obrazovanja i sporta i Cjelovitoj kurikularnoj reformi? Jesu li nam zaposlenici kreativni? Jesu li nam učenici kreativni? Kakvu ulogu imaju ravnatelji u kvalitetnom upravljanju škola i postizanju kvalitetnih ishoda obrazovanja koji olakšavaju pristup tržištu rada? Samo su neka od pitanja na koja ćemo potražiti odgovore na našem paneli.

Više detalja možete vidjeti u priloženom dokumentu, a svoj dolazak molimo potvrdite na mail adresu stefica.francina@hup.hr najkasnije do 23.svibnja 206.
vrh stranice