19.5.2016. Panel rasprava: KORIŠTENJE KULTURNIH SADRŽAJA NA INTERNETU“, Kuća Europe, Augusta Cesarca 4, Zagreb, 11:00

19.05.2016.

Predmetna se rasprava održava u okviru Mjeseca Kreativnih i kulturnih industrija koju organiziraju Hrvatska udruga poslodavaca i Hrvatski klaster konkurentnosti kreativnih i kulturnih industrija od 16. svibnja do 21. lipnja 2016., a s ciljem boljeg razumijevanja važnosti sektora kreativnih i kulturnih industrija za razvoj gospodarstva i društva u cjelini.
Tijekom Mjeseca kreativnih i kulturnih industrija HUP u suradnji s partnerima organizira niz okruglih stolova/događanja kojima nastojimo dodatno promovirati kreativne i kulturne industrije kao gospodarske grane, a jedna od njih je i panel Korištenje kulturnih sadržaja na internetu.

Kako osigurati sve kvalitetniju ponudu kulturnih sadržaja na Internetu i povećati takvo korištenje kulturnih djela? Kako zaustaviti prijenos vrijednosti? Što bi država trebala učiniti – na koji način utjecati na razvoj kreativnih i kulturnih industrija? Možemo li samo reći pa neka se kreativci snađu i sami osmisle druge načine zarade putem Interneta? Neka su od pitanja na koja ćemo potražiti odgovor na našem panelu.

Više detalja možete vidjeti u dokumentu kojeg možete preuzeti ovdje.

Svoj dolazak molimo potvrdite na mail adresu stefica.francina@hup.hr najkasnije do 17.svibnja 206.
vrh stranice