1.6.2016. Edukacija Zaštita osobnih podataka - zakonodavni okvir i praksa, Dioklecijanova 7, Split, 13:00

01.06.2016.

Agencija za zaštitu osobnih podataka u suradnji s Hrvatskom udrugom poslodavaca organizira edukaciju

„ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA – ZAKONODAVNI OKVIR I PRAKSA“
U Splitu, 1. lipnja 2016. godine s početkom u 13:00 sati u prostorijama
Centra za kulturu i cjeloživotno obrazovanje „Zlatna vrata“, Dioklecijanova 7, Split
Edukacija je namijenjena predstavnicima voditelja zbirki osobnih podataka, odnosno službenicima za zaštitu osobnih podataka, a provest će je djelatnici stručnih službi Agencije za zaštitu osobnih podataka.

Svrha edukacije je pružanje dodatnih znanja sudionicima radi jasnijeg razumijevanja pravnog područja zaštite osobnih podataka a time i kvalitetnije i učinkovitije primjene Zakona u svakodnevnom radu službenika, prvenstveno u odnosu na zakonitu i povjerljivu obradu osobnih podataka, korištenju novih informacijskih tehnologija u obradi osobnih podataka kao i o primjeni organizacijskih, kadrovskih i tehničkih mjera zaštite osobnih podataka koje su voditelji zbirki osobnih podataka dužni provoditi u svakodnevnom radu prilikom obrade osobnih podataka.

PROGRAM EDUKACIJE

13.00 UVOD Pozdrav prisutnima i prikaz promo spota
13.05 ZAKONODAVNI OKVIR ZAŠTITE OSOBNIH PODATAKA Pravna regulativa i primjeri iz prakse Poslovi službenika za zaštitu osobnih podataka i primjeri iz prakse
14.15 PAUZA
14.30 EVIDENCIJE O ZBIRKAMA OSOBNIH PODATAKA Uspostavljanje i dostavljanje evidencija Središnji registar Registar službenika za zaštitu osobnih podataka
15.30 PITANJA
16.00 ZAVRŠETAK EDUKACIJE

Uvjeti i informacije za prijavu:

Prijave su moguće na e-mail hup-split@hup.hr do 27. svibnja 2016.godine. Ukoliko unaprijed želite postaviti pitanje, radi bolje pripreme predavača, postavite ga na edukacija.službenik@azop.hr.
vrh stranice